ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Δεν της έχω κάνει τίποτα», λέει η θεία που ομολόγησε την κακοποίηση

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Δεν της έχω κάνει τίποτα», λέει η θεία που ομολόγησε την κακοποίηση

Ρόδος: Τα αλλάζει η θεία που ομολόγησε την κακοποίηση της 8χρονης - «Δεν της έχω κάνει τίποτα», λέει

Σάλος προκλήθηκε από τη φρικτή υπόθεση κακοποίησης 8χρονης στη Ρόδο, η οποία «έκρυβε» μία απίστευτη σκευωρία.

Συγκεκριμένα οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εντόπισαν την σκευωρία που έστησε μια συγγενής της μητέρας της 8χρονης, η οποία επωφελήθηκε από μια λοίμωξη που είχε το παιδί για να σπάσει τον παρθενικό υμένα του και στη συνέχεια να εκβιάζει την οικογένεια της μικρής! Ωστόσο, αν και η ίδια είχε ομολογήσει την πράξη της, σήμερα σε συνέντευξή της στο STAR υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει τίποτα στο παιδί και ότι δεν άγγιξε με γυμνά χέρια τα γεννητικά όργανα της μικρής. «Δεν της έχω κάνει τίποτα. Έχω 6 παιδιά και 3 εγγονάκια γιατί να κάνω κακό σε ξένο παιδάκι», λέει χαρακτηριστικά.

«Τη μητέρα του παιδιού την είχα σαν αδερφή μου. Αν ήθελε ψώνια πήγαινα και ψώνιζα για την ίδια», είπε για τη σχέση που είχε με τη μητέρα της μικρής και συνέχισε περιγράφοντας τη μέρα που έμαθαν τον δήθεν βιασμό της 8χρονης.

«Πήγα σπίτι εκείνη την ημέρα και το παιδί παραπονιόταν ότι πονάει εκεί κάτω. Χωρίς να βάλουμε χέρι, μόνο η μαμά άγγιξε και εγώ είπα μήπως είναι βιασμένο. Και μια γνωστή μου είπε ότι είναι βιασμένο. Και μετά έβαλα γάντια και εγώ και η μητέρα και εξετάσαμε το κορίτσι. Δεν έβαλα καθόλου χέρι», ανέφερε.

«Μόνο με το μάτι είδαμε και η μητέρα μου είπε να βγάλουμε φωτογραφίες για να πάμε σε παιδίατρο. Η μητέρα μου είπε είναι βιασμένο, εγώ είπα δεν είμαι σίγουρη και πήρε την αστυνομία και είπε ότι νομίζω πως το παιδί μου είναι βιασμένο. Οι αστυνομικοί της είπαν να πάει να κάνει μήνυση και αυτή δεν πήγε», είπε και συνέχισε εξηγώντας γιατί ομολόγησε την πράξη, ενώ τόνισε πως δεν πήρε ποτέ λεφτά. «Ομολόγησα. αλλά τα είπα επειδή με ζορίσανε. Όλα είναι ψέματα. Της είπε για το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά ποτέ δεν της πήρα λεφτά. Της το είπα για να φοβηθούν τα παιδιά και να μην βγαίνουν έξω μέχρι αργά το βράδυ. Δεν ζήτησα λεφτά ούτε από τη μητέρα ούτε από τον παππού. Στο σπίτι ήμουν εγώ, ο σύντροφός μου, η μητέρα, ο σύντροφό της και τα δύο παιδιά της».

Για τη διάρρηξη του παρθενικού υμένα επέμεινε ότι, «μόνο κοιτάξαμε, τίποτα παραπάνω»

Για τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τα γεννητικά όργανα της 8χρονης, είπε «Σε μια κοπέλα έχω δείξει μόνο τις φωτογραφίες, στη συμπεθέρα μου. Είμαι άστεγη, ανάπηρη, δεν τα έχω κάνει αυτά. Αν έχουν αποδείξεις ότι ζήτησα να μου τα φέρουν. Μόνο για το καλό, δεν έκανα κάτι κακό Παναγία μου».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα της 8χρονης, η οποία ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της κατηγορουμένης.

Υπενθυμίζεται ότι δεν συνελήφθη καθώς το αυτόφωρο έχει παρέλθει και πλέον αυτό που μένει είναι η Εισαγγελέας να αποφασίσει για τις κατηγορίες που την βαραίνουν και να κινηθεί η τακτική διαδικασία.

Χθες στο MEGA, μίλησε η 24χρονη κόρη της κατηγορούμενης, η οποία ήταν «χείμαρρος» για τη μητέρα της. «Έχω μεγαλώσει στο ίδρυμα, στο ορφανοτροφείο της Ρόδου, δεν την έχω ζήσει σαν μαμά, μας έχει αφήσει από πάρα πολύ μωρά, όταν ήμασταν μικρά, όταν μέναμε με το μπαμπά στο χωριό, δηλαδή δεν έχω ζήσει τη στοργή της μάνας ας πούμε, οπότε θεωρητικά δεν τη λέω μάνα, την λέω. Δεν την έχω ζήσει δηλαδή καν, δηλαδή να ξυπνήσω και να πω ότι θα ‘χα μία γυναικεία παρουσία στο σπίτι, κάτι… τίποτα. Όταν έμενα στο ορφανοτροφείο είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά η κοινωνική λειτουργός δεν την είχε αφήσει και κάποια στιγμή που είχα συζητήσει κι εγώ μαζί της, με την κοινωνική λειτουργό της είπα ότι δε θέλω καν να τη δω ούτε να την ξέρω τίποτα, τίποτα».

Η 24χρονη αναφέρθηκε και στον τωρινό σύντροφο της 50χρονης, έναν άνδρα ο ρόλος του οποίου ελέγχεται και στην υπόθεση της 8χρονης, καθώς είναι και αυτός, γνώριμο πρόσωπο στις Αρχές. «Εγώ ξέρω ότι έπαιρνε ουσίες, πολύ καιρό, όλη της η ζωή είναι εκεί πέρα, με αυτόν που δε της παρέχει ούτε τροφή ούτε τίποτα, τίποτα, μια ζωή τους ξέρω στους δρόμους, να ζητιανεύουν από ‘δω και από ‘κει. Απλά αραιά και πού με έπαιρνε ένα τηλέφωνο για να ζητήσει δανεικά, τέτοιου τύπου, όχι τίποτα άλλο σε επαφή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Λίλη: Με έχουν «χαλάσει» πράγματα που είδα στο GNTM - Γιατί κυκλοφορώ με μπαστούνι

Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε περιμένουμε τις περισσότερες βροχές στο νέο κύμα κακοκαιρίας

Δεν ξεχνώ: Έργα και Ημέρες του Γιώργου Παπανδρέου – Επεισόδιο 1