ΕΛΛΑΔΑ

Φώφη Γεννηματά: «Δεν περιμέναμε αυτή τη ραγδαία επιδείνωση σε ένα 24ωρο»

Φώφη Γεννηματά
Για την Φώφη Γεννηματά και τη μάχη της με τον καρκίνο μίλησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Για την Φώφη Γεννηματά και τη μάχη της με τον καρκίνο μίλησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα

Για την Φώφη Γεννηματά και την τελευταία μάχη που έδωσε για 14 ημέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μίλησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα.

«Είχαμε την εικόνα ότι δίνει τη μάχη. Επικοινωνούσε πολύ πρόσφατα με εμάς με μηνύματα. Προσπαθούσε να μας δώσει οδηγίες στους στενούς συνεργάτες» είπε αρχικά η κυρία Δημαδάμα στο ΟΡΕΝ. Με εμφανή, μάλιστα, τη συγκίνησή της είπε ότι «τα τελευταία 24ωρα υπήρχε μια επιδείνωση που όλοι γνωρίζουν ότι συμβαίνει στα νοσοκομεία και ότι θα κάνει τον κύκλο της».

«Δεν περνούσε από το μυαλό μας ότι θα υπήρχε αυτή η ραγδαία επιδείνωση μέσα σε ένα 24ωρο. Ήταν ένα σοκ, γνωρίζοντας ότι έβλεπε τα παιδιά της κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί» συμπλήρωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Η κυρία Δημαδάμα θυμήθηκε, μάλιστα, ότι «πριν από 20 ημέρες, ένα μήνα είχαμε πάει στη Γορτυνία και της είχα πει "πρόεδρε είσαι λίγο αδύνατη". "Ε, είμαι λίγο κουρασμένη" μου είχε απαντήσει και εγώ της είπα "ξεκουράσου"».

«Ήταν σίγουρη ότι θα το ξεπεράσει, το πιστεύω βαθιά αυτό, είχε τόση δύναμη. Είναι μια πηγή δύναμης για τους ανθρώπους που έχουν δώσει μάχες. Πάντα νοιαζόταν για τις μάχες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού» είπε για την Φώφη Γεννηματά η κυρία Δημαδάμα.

Αφού, δε, είπε για την Φώφη Γεννηματά ότι «σαν μητέρα ήταν πάντα πολύ δυνατή» στης συνέχεια κατέληξε για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής: «Θα κρατήσω τη μεγάλη της προσπάθεια για συναίνεση και ενότητα έλεγε δεν θα προχωρήσουμε με τη διχόνοια. Ήθελε να μας δώσει το παράδειγμα να συνεχίζουμε μπροστά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Συγκινούν οι γιατροί της - «Δεν λιποτάκτησε ούτε για μια στιγμή»

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά