ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Χάος στην Αττική Οδό - «Κόλαση» στον Κηφισό

Κίνηση Αττική Οδός
Κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα και μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και τον Κηφισό λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης
Newsbomb.gr

Κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα και μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και τον Κηφισό λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που κινούνται στην Αττική Οδό το πρωί της Τρίτης καθώς λίγο μετά τις 9 καθυστερήσεις και αυξημένη κίνηση καταγράφονταν και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητοδρόμου.

Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις είναι της τάξης των 20΄-25΄ από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις είναι της τάξης των 10΄-15΄ από τον κόμβο Κύμης έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

Δείτε εικόνες από την κίνηση στην Αττική Οδό

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων και στον Κηφισό όπου στην άνοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινούσε λίγο μετά τις 9 το πρωί από το Μοσχάτο και συνεχιζόταν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην κάθοδο του Κηφισού η αυξημένη κίνηση ξεκινούσε από τη Μεταμόρφωση και συνεχιζόταν μέχρι του Ρέντη

Δείτε την εικόνα με την κίνηση στην Αττική

Ο χάρτης με την κίνηση της Αττικής λίγο μετα τις 9 το πρωί της Τρίτης

Όπως καταγράφθηκε και χθες, Δευτέρα, την κίνηση στην Αθήνα έχει επηρεάσει το μέτρο του Δακτυλίου καθώς μπορεί η κυκλοφορία στο κέντρο της πρωτεύουσας να μειώθηκε κατά 40%, ωστόσο όσοι κινήθηκαν σε άλλες περιοχές συνάντησαν αρκετά προβλήματα.

Σύμφωνα με συγκοινωνιολόγους η εικόνα της Δευτέρα οφειλόταν και στην αστυνόμευση για την πρώτη ημέρα εφαρμογής του Δακτυλίου μετά από δύο χρόνια με τους ίδιους να προσθέτουν ότι αν το κράτος θέλει το μέτρο να έχει αποτέλεσμα οι έλεγχοι θα πρέπει να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα και να μην ατονήσουν.

Κατά την εκτίμηση του καθηγητή Γιώργου Γιαννή που μίλησε στην Καθημερινή «η εικόνα αυτή δεν θα κρατήσει περισσότερο από έναν μήνα γιατί μετά αναγκαστικά η τροχαία θα πάψει να επιτηρεί τις εισόδους του Δακτυλίου τόσο αυστηρά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Συγκινούν οι γιατροί της - «Δεν λιποτάκτησε ούτε για μια στιγμή»

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά