ΕΛΛΑΔΑ

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ζωγραφιά της 7χρονης Κατερίνας – Θα είναι μαζί σου οι άγγελοι

Κηδεία Φώφης Γεννηματά
Πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης προκειμένου να αποχαιρετήσει την Φώφη Γεννηματά
INTIME

Πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης προκειμένου να αποχαιρετήσει την Φώφη Γεννηματά

Άνθρωποι όλων των ηλικιών και από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο την Φώφη Γεννηματά, την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, που έχασε τη ζωή της μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Άλλοι με ένα λουλούδι στα χέρια, άλλοι με ένα μπουκέτο στα χέρια, άλλοι με ένα φιλί στο φέρετρο και άλλοι με μια ζωγραφιά λένε το δικό τους «αντίο» στην Φώφη Γεννηματά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η ζωγραφιά της 7χρονης Κατερίνας η οποία έγραψε για την Φώφη Γεννηματά «μην φοβάσαι θα είναι κοντά σου οι άγγελοι».

Κοινή συνισταμένη όλων η δύναμη που έδειξε η Φώφη Γεννηματά απέναντι στον καρκίνο, το θάρρος και η γενναιότητα που επέδειξε, η εικόνα της ως γυναίκα και ως μητέρα. «Είναι παράδειγμα για όλους» λένε οι περισσότεροι για την Φώφη Γεννηματά τιμώντας την έτσι για την πορεία της στον δημόσιο βίο.

Εξίσου συγκινημένοι και συνεργάτες και σύντροφοι της Φώφης Γεννηματά που πέρασαν μαζί τις χαρές, δυσκολίες, αποτυχίες και επιτυχίες στον δύσκολο πολιτικό στίβο και οι οποίοι, όπως έλεγαν, τις προηγούμενες ημέρες δεν πίστευαν αυτή τη ραγδαία εξέλιξη για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Ο απλός κοσμος αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

Το Newsbomb.gr και ο Παναγιώτης Βλαχουτσάκος καταγράφει από το πρωί τον αποχαιρετισμό των απλών πολιτών στην Φώφη Γεννηματά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

Τραγικός θάνατος 7χρονου στις ΗΠΑ: Τον κατασπάραξε ο σκύλος που είχε σώσει η οικογένειά του

Πρόωρη σύνταξη έως και 9 χρόνια νωρίτερα για μητέρες ανήλικων τέκνων