ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Αποκαλύψεις από φίλη της 48χρονης - «Τον φοβόταν, την είχε χτυπήσει» (vid)

Έγκλημα στην Ιεράπετρα
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για όσα προηγήθηκαν της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα
cretapost

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, με θύμα μία 48χρονη και δράστη τον 54χρονο πρώην σύζυγό της.

Μετά από 7 ώρες έντονων διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον 54χρονο και τους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος στην Ιεράπετρα πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο που βρισκόταν στο σημείο τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου στην περιοχή. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Όπως μεταδίδει το creta24, ο 54χρονος, φέρει δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ ενώ όσο απειλούσε να αυτοκτονήσει, δε φαίνεται να γνώριζε ότι είχε σκότωσε την 48χρονη πρώην γυναίκα του. Νόμιζε ότι η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Το σημείο όπου απειλούσε να αυτοκτονήσει ο 54χρονος

«Τον φοβόταν»

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Mega στενή φίλη του θύματος αποκάλυψε τις σχέσεις που είχε η 48χρονη με τον 54χρονο: «Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε 2 δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα 4 παιδιά τους και αυτόν. Δεν τη βοηθούσε καθόλου».

Όπως σημειώνει η ίδια, οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα: «Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε "μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε". Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα 2 τα παιδιά τα μικρά».

Η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια: «Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία».

Όπως λέει η στενή της φίλη, προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά: «Θα παρακαλέσω όλους τους κατοίκους της περιοχής να σεβαστούν τα παιδιά και να μη λένε όλα αυτά που λένε. Η Νεκταρία ήταν μια μάνα με όλα κεφαλαία. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο», καταλήγει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έληξε το θρίλερ στην Ιεράπετρα: Δεν αυτοκτόνησε ο συζυγοκτόνος

«Άτρωτοι» στον κορονοϊό - Το μυστικό των ανθρώπων που δεν αρρωσταίνουν ποτέ από Covid-19

Καιρός: Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα «χτυπήσει» ο κυκλώνας «Νέαρχος»