ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο φονικό στον Βόλο: Με 20 μαχαιριές κατακρεούργησε την 75χρονη ο δολοφόνος

Έγκλημα στον Βόλο
Έγκλημα στον Βόλο
thenewspaper.gr

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον δολοφόνο της 75χρονης στον Βόλο

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που αφορούν στον τρόπο δολοφονίας της άτυχης 75χρονης γυναίκας στον Βόλο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TheNewspaper.gr.

Η γυναίκα φέρεται να δολοφονήθηκε με 20 μαχαιριές στο σώμα της και με δύο στην περιοχή του λαιμού της με τον δολοφόνο της να έχει τυλίξει το πρόσωπο της με διάφανη κολλητική ταινία.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης. Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μετά απο εκτεταμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιευθυνσης Ασφάλειας Βόλου, στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε μέσα σε μία αποθήκη που δεν ήταν ιδιοκτησίας της.

Η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε από συγγενή της στις αρμόδιες αρχές μετά και την απουσία της από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τον γιο της. Τα συγγενικά της πρόσωπα ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν ότι από το σπίτι δεν έλειπαν τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ερευνώντας τον χώρο βρήκαν και τα δυο κινητά της τηλέφωνα , ενώ έλειπαν μόνο τα κλειδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες η πόρτα του σπιτιού δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης, αλλά από την εξονυχιστική έρευνα των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βολου εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερισματος αλλά και στο χώρο του ανσασέρ καθώς και στην πόρτα του υπογείου της πολυκατοικίας. Αμέσως οι αστυνομικοί απέκλεισαν τους χώρους της πολυκατοικίας ξεκινώντας επισταμένη έρευνα για ίχνη της 75 χρονης.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών επικεντρώνονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της ηλικιωμένης καθώς και στο ποιός και γιατί θα αφαιρούσε την ζωή της. Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ευκατάστατη, και μετά το θάνατο του συζύγου της ζούσε με τον μοναχογιό της ο οποίος αντιμετωπίζει θέματα υγείας.,

Με πληροφορίες από thenewspaper.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ομίχλη στην Αττική: Απόκοσμες εικόνες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τη Μεσογείων

Θρίλερ με την εξαφάνιση υπάλληλου της ΕΥΠ: Το περιστατικό που τον σόκαρε και η άγνωστη γυναίκα

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της Σοφίας Αρχιμανδρίτου: Ήταν νεκρή από την 1η μέρα