ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 44χρονου, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες

Ο άτυχος 44χρονος
Ο άτυχος 44χρονος
Intimenews

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στους δυο δράστες της φονικής ληστείας στο μίνι μάρκετ της Τούμπας

Θρήνος επικράτησε στην κηδεία του 44χρονου εργαζόμενου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αιματηρής ληστείας σε μίνι μάρκετ, στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Φίλοι και συγγενείς είπαν τη Δευτέρα το τελευταίο «αντίο» στον 44χρονου που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου από το χέρι ενός 27χρονου Αλβανού.

Η κηδεία του 44χρονου τελέστηκε στο χωριό Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης και ράγισαν καρδιές. Η μητέρα του, που έχασε το μοναχοπαίδι της, είναι απαρηγόρητη. «Με πήρε τηλέφωνο πριν γίνει αυτό και μου είπε ''μανούλα μου, πάω στη δουλειά. Θα σε πάρω τηλέφωνο αργότερα…'' Θέλω να τιμωρηθούν και να μην χυθεί άλλο αίμα», κατάφερε να πει η μητέρα του 44χρονου στους δημοσιογράφους.

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στους δυο δράστες της φονικής ληστείας στο μίνι μάρκετ της Τούμπας

Ποινική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών σε βάρος των δύο ατόμων που κατηγορούνται για την υπόθεση της φονικής ληστείας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο. Πρόκειται για 27χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται ως δράστης της ληστείας μετά φόνου και τον 35χρονο Έλληνα συνεργό του.

Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον πρώτο για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ στον δεύτερο για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Και οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως διαθέτουν ποινικό παρελθόν και είναι γνώριμοι των αστυνομικών Αρχών.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε το πρωί στο σπίτι του και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται μέχρι αυτή την ώρα. Για την περίπτωσή του αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την 4η τακτική ανακρίτρια ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να απολογηθεί. Είχε προηγηθεί η σύλληψη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, του 35χρονου συνεργού του.

Ο 35χρονος μετήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια, ενώ φέρεται να παραδέχθηκε στην εισαγγελέα ότι βρισκόταν μαζί με τον 27χρονο, χωρίς όμως να γνωρίζει ούτε για τη ληστεία ούτε για τη δολοφονία. «Κάναμε τον τελευταίο καιρό παρέα», φέρεται να είπε στην εισαγγελέα, που τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού την Τρίτη 9 Νοεμβρίου: Δείτε εδώ την αναλυτική λίστα

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές