ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Κυριαζής: Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα από τον θάνατό του (video)

Χρήστος Κυριαζής: Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα από τον θάνατό του (video)

Χρήστος Κυριαζής: Θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα από τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε μετά από πολύμηνη «μάχη» με τον καρκίνο.

  

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα ο Χρήστος Κυριαζής, ο οποίος έδινε «μάχη» με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών σκορπίζοντας τη θλίψη στους συγγενείς του, στους φίλους του και στους θαυμαστές του.

Η Βάνα Μπάρμπα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε για τον Χρήστο Κυριαζή κλαίγοντας ασταμάτητα. Η ηθοποιός δεν μπορούσε να πιστέψει την απώλειά του, τονίζοντας πως έφυγε απότομα από τη ζωή.

«Έφυγε απότομα, απλώς θέλω λίγο χρόνο τώρα το έμαθα από εσάς και θέλω να πάρω τη Σοφία (σ.σ. η γυναίκα του)», είπε αρχικά συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα.

«Πριν έξι-επτά μήνες μιλήσαμε για τελευταία φορά. Δίπλα του ήταν η Σοφία. Η Σοφία ήταν η στυλοβάτης του, η Σόφια τον φρόντιζε έκανε τα πάντα και πολλές φορές μιλούσα μαζί της και μάθαινα τα νέα του. Να την έχει ο Θεός καλά. Ήξερα πως πάσχει από καρκίνο, δεν ξέραμε όμως πως θα ‘’έφευγε’’ τόσο απότομα. Σπουδαίος ερμηνευτής, σπουδαίος άνθρωπος, δικός μας άνθρωπος», είπε κλαίγοντας η ηθοποιός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής

Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη – Το συγκινητικό αντίο του «Εν Λευκώ»

Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα σε μη εμβολιασμένους