ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Κόμβους Πύρνας και Καλυφτάκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Κόμβους Πύρνας και Καλυφτάκη
Η ανακοίνωση της Νέας Οδού
INTIME NEWS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας και στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης.

Ειδικότερα τη Πέμπτη 11 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Πύρνας και του κλάδου εξόδου του Α/Κ Καλυφτάκη στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Πύρνας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Καλυφτάκη, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Ισόπεδο Κόμβο (Ι/Κ) Κηφισιάς και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Καλυφτάκη.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Γιατί είναι ημερομηνία «κλειδί» η 22α Νοεμβρίου

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε