ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο βρέφος 4 μηνών με κορονοϊό – Κρίσιμη η κατάστασή του

Βρέφος με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη
Στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται διασωληνωμένο βρέφος 4 μηνών που νοσεί με κορονοϊό
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται διασωληνωμένο βρέφος 4 μηνών που νοσεί με κορονοϊό

Ώρες αγωνίας περνάει ένα βρέφος μόλις 4 μηνών που νοσεί με κορονοϊό καθώς οι θεράποντες ιατροί του στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την Κομοτηνή το Σάββατο με αναπνευστική δυσχέρεια. Αν και του χορηγήθηκε οξυγόνο οι γιατροί έκριναν τελικά το πρωί της Δευτέρας ότι έπρεπε να διασωληνωθεί με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το βρέφος των 4 μηνών δεν πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης η εφημερία ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ήδη επτά ασθενείς με κορονοϊό είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ καθώς και τα 15 τέτοια κρεβάτια είναι καλυμμένα με άλλους ασθενείς.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ορισμένοι από τους ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και έχουν ήπια συμπτώματα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» που έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο αμιγώς για περιστατικά Covid-19 στη Θεσσαλονίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Γιώργος Λώρης

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκληρή απάντηση στον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Γιώργο Λέφα