ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: 15χρονη κατήγγειλε για ασέλγεια τον 41χρονο θείο της

Ρόδος: 15χρονη κατήγγειλε για ασέλγεια τον 41χρονο θείο της
Ρόδος: O 41χρονος θείος απολογείται σήμερα μετά την δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος της 15χρονης ανηψιάς του

Ρόδος: O 41χρονος θείος απολογείται σήμερα μετά την δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος της 15χρονης ανηψιάς του

Eνώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου θα απολογηθεί σήμερα ένας 41χρονος, κάτοικος ακριτικού νησιού, της ζώνης ευθύνης του Πρωτοδικείου Ρόδου, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών συμπλήρωσε τα 14 έτη και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών.

Αφορμή για τη δίωξη εις βάρος του αποτέλεσε δικογραφία που σχηματίστηκε τον Αύγουστο του 2021 μετά από κατάθεση της 15χρονης ανήλικης ανιψιάς και πνευματικής του κόρης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης όλα συνέβησαν το Πάσχα του 2020 όταν πήγε στο νησί που έμενε ο θείος της. Κάποιο βράδυ, όπως είπε, που δεν θυμόταν ακριβώς μέρα και ώρα, πάντως πριν την Ανάσταση, ήταν στο δωμάτιο του θείου της και μαζί τους ήταν και ο εξάδερφός της 14 ετών, γιος της αδερφής του πατέρα της.

Η 15χρονη περιέγραψε ότι έβλεπαν ταινίες και όταν τελείωσε η πρώτη ο θείος της είπε να βάλουν και δεύτερη. Στη διάρκεια της τελευταίας νύσταξε και κάποια στιγμή ο εξάδελφός της είχε πάει στην τουαλέτα και τότε αντιλήφθηκε, ότι ενώ την είχε πάρει ο ύπνος, ο θείος της είχε σηκώσει την μπλούζα της και την θώπευσε στο στήθος. Του είπε «τι κάνεις, πας καλά», εκείνος δεν απάντησε και μετά η 15χρονη έφυγε.

Η ίδια είπε ότι δεν είχε πει τίποτα σε κανένα παρά μόνο σε μια φίλη της όταν γύρισε στην Ρόδο ενώ το καλοκαίρι ενημέρωσε τον πατέρα της.

Ο θείος της 15χρονης αρνείται τα όσα του καταλογίζει η 15χρονη υποστηρίζοντας ότι την επίμαχη ημέρα στο σπίτι ήταν ο ίδιος, ο αδελφός του, η σύζυγός του, η αδελφή του και τα τέσσερα παιδιά τους (δύο μωρά).

Σύμφωνα με τον ίδιο το υπνοδωμάτιο που κοιμόταν το μοιραζόταν με τον ανιψιό του ενώ το επίμαχο βράδυ είχε πάει εκεί η 15χρονη γιατί ήθελε να δει ταινία στην οθόνη του υπολογιστή του καθώς είναι μεγάλη. Ο ίδιος, όπως είπε, ήταν κουρασμένος, αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι και ξύπνησε όταν σηκώθηκε η ανήλικη για να φύγει από το δωμάτιο «μουρυμουζίζοντας» κάτι στο οποίο εκείνος δεν έδωσε σημασία και συνέχισε τον ύπνο του.

Ο θείος της 15χρονης υποστήριξε τέλος ότι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς η ανιψιά του πήγε ξανά για διακοπές στο νησί και έμειναν πάλι όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι, ότι η κοπέλα συνέχιζε να πηγαίνει στο δωμάτιό του για να βλέπει ταινίες χωρίς να του δείχνει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί του ενώ χαρακτήρισε παράξενα τα όσα του καταμαρτυρούν εκφράζοντας την έκπληξή του χωρίς, όπως είπε, να γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο έχουν ειπωθεί.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΗΣΑΠ: O 41χρονος πήδηξε από τον συρμό για να σωθεί - Έσπασαν τα φρένα σε βαγόνι εργασιών

Βόλος: Κατέρρευσε ο δικηγόρος μπροστά στους αστυνομικούς - Ένα φλιτζάνι τσάι πρόδωσε τον δολοφόνο

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη από τις «Άγριες Μέλισσες»