ΕΛΛΑΔΑ

Ολλανδή δημοσιογράφος: «Οι Έλληνες με αποκαλούν Τουρκάλα πόρνη» - Συνέντευξη στο τουρκικό Anadolu

Ολλανδή δημοσιογράφος: «Οι Έλληνες με αποκαλούν Τουρκάλα πόρνη» - Συνέντευξη στο τουρκικό Anadolu

Βρήκε συμπαράσταση στους Τούρκους η Ολλανδή με το κόκκινο καπέλο - Πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα, η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ έσπευσε να δώσει συνέντευξη στο «βασίλειο» της προπαγάνδας.

Όταν πριν από μερικές ημέρες ο Έλληνας πρωθυπουργός εξερράγη στο Μέγαρο Μαξίμου κατά της Ολλανδής δημοσιογράφου Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η οποία τον χαρακτήρισε ψεύτη για το ζήτημα του μεταναστευτικού, πολλοί έσπευσαν να πουν πως δήθεν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε την ψυχραιμία του ή πως δεν είναι συνηθισμένος σε τόσο ευθείς ερωτήσεις.

Η δημοσιογράφος με το χαρακτηριστικό κόκκινο καπέλο και την κόκκινη μάσκα, που έγινε πρωτοσέλιδο στα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, φαίνεται πως… γλυκάθηκε από τη δημοσιότητα που έλαβε η τουλάχιστον αήθης επίθεση κατά του ελληνικού λαού και αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu. Πού άλλου άλλωστε η προπαγάνδα της θα έβρισκε συμπαραστάτες;

Στο ρεπορτάζ του το Anadolu, η Μπέουχελ είπε ότι, ύστερα από το επεισόδιο στο Μέγαρο Μαξίμου, έχει μετατραπεί σε στόχο μιας εκστρατείας μίσους, πως νιώθει ανεπιθύμητη και μη ασφαλής, ότι της πετούν πέτρες στο δρόμο και πως η οικογένειά της, αλλά και η ολλανδική πρεσβεία της συστήνουν να εγκαταλείψει τη χώρα. Βέβαια, σε όλες αυτές τις αντιδράσεις δεν υπάρχει πουθενά το Μέσο στο οποίο εργάζεται η Μπέουχελ. Δεν βγήκε ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία δήλωση καταδίκης, σε σημείο που αναρωτιόμαστε για ποιον δουλεύει τελικά η Μπέουχελ.

Η ίδια υποστήριξε ότι δεν είχε αντιληφθεί το σάλο που είχε ξεσηκώσει στην Ελλάδα με την παράστασή της στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, όταν επιτέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό αποκαλώντας τον «ψεύτη». Όμως, το ίδιο βράδυ, όπως είπε «επέστρεφα στο σπίτι μου αφού είχα πάει στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσω κάποια πράγματα. Βάδιζα σε έναν σκοτεινό δρόμο όταν ένας άνδρας μου έριξε μια πέτρα στο κεφάλι. Με έβρισε, αποκαλώντας με «Τουρκάλα πόρνη, κατάσκοπο των Τούρκων και μου φώναξε να πάω στον Ερντογάν».

Η Ολλανδή είπε ότι, μετά από την αντιπαράθεσή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη σταματούν πολίτες στην Αθήνα και την αγκαλιάζουν, θέλοντας να βγάλουν φωτογραφία μαζί της. Όσο για το περιβόητο κόκκινο καπέλο της, η κα Μπέουχελ λέει με έκδηλη υπερηφάνεια ότι «έχει γίνει πια σύμβολο. Στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, 1.000 άνθρωποι πρόκειται να το φορέσουν».

Η Μπέουχελ έδωσε το «παρών» στην πορεία για το Πολυτεχνείο αλλά, προς μεγάλη της έκπληξη, κανείς Έλληνας δεν βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με κόκκινο καπέλο. Μόνο η ίδια. Προφανώς οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πλέον, με από τόσα χρόνια οικονομικής και μεταναστευτικής κρίσης, ποιοι είναι οι «στημένοι» Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι, ποιοι είναι οι προβοκάτορες της κάθε Ολλανδίας και Γερμανίας που δεν δίνουν δεκάρα για τους μετανάστες και ποιοι οι «πρόθυμοι» να μεταφέρουν ακόμα και μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου την ανήθικη ρητορική της Τουρκίας, ενός κράτους – διακινητή ψυχών.

Το επισημάναμε από την πρώτη στιγμή στο Newsbomb.gr πως από τέτοιους «τσαρλατάνους» δημοσιογράφους η Ελλάδα έχει χορτάσει την τελευταία δεκαετία και πως καλό θα ήταν αυτοί που τα προηγούμενα έβριζαν χυδαιότατα τον ελληνικό λαό αποκαλώντας μας τεμπέληδες, λαμόγια, διεφθαρμένους, να έχουν τουλάχιστον επιχειρήματα όταν απευθύνονται στον ελληνικό λαό, πόσο μάλλον στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ είπε ότι, κατόπιν έντονης παραίνεσης από διάφορες πλευρές, πρόκειται να εγκαταλείψει την Ελλάδα, χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία για την αποχώρησή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Νίκος Αντωνιάδης ο δικηγόρος που πρωτοστάτησε κατά των εμβολιασμών

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι οδηγίες για ασθενείς που δεν χρήζουν νοσηλείας