ΕΛΛΑΔΑ

Διονυσία Κουκίου: «Μου έλεγαν συνεχώς πως θα με σφάξουν» - Η συγκλονιστική περιγραφή για τη ληστεία

Διονυσία Κουκίου: «Μου έλεγαν συνεχώς πως θα με σφάξουν» - Η συγκλονιστική περιγραφή για τη ληστεία
Η Διονυσία Κουκίου

Θύμα άγριας ληστείας έπεσε η 35χρονη πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου - Πώς περιγράφει τα δραματικά λεπτά που έζησε στα χέρια των τριών ληστών

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η Διονυσία Κουκίου, πρώην Σταρ Ελλάς το πρωί της Τετάρτης στα χέρια τριών αδίστακτων ληστών. Όπως περιγράφει η ίδια, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της στη Γλυφάδα τρεις κακοποιοί την ακινητοποίησαν και της απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο είχε μέσα στο διαμέρισμά της.

«Βγήκα το πρωί της Τετάρτης γύρω στις 6.30 έξω από το σπίτι μου κοίταξα αριστερά, δεξιά δεν υπήρχε κάτι και ξαφνικά έρχεται κάποιος την ώρα που πάω να κλείσω την πόρτα και μου λέει μην μιλάς κάνε ότι σου λέμε γιατί θα σε σφάξω», λέει η 35χρονος τονίζοντας πως δεν μπόρεσε να δει αν κρατούσε κάτι καθώς τους κοιτούσε από τον τρόμο της όλη την ώρα στα μάτια. «Δεν ξέρω να σας πω αν είχε κάτι στα χέρια του γιατί δεν γνώριζα εκείνη τη στιγμή τι ήθελαν, ήθελαν να με ληστέψουν να με βιάσουν, δεν ήξερα», συνεχίζει εμφανώς συγκλονισμένη από την περιπέτειά της.

Στη συνέχεια οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου. Η Διονυσία Κουκίου τους τα έδωσε αμέσως καθώς είχε παραλύσει από τον φόβο. «Ήμουν μια γυναίκα μόνη, με τρεις άνδρες να με απειλούν και να μου λένει συνεχώς ότι θα με σφάξουν». Αμέσως μετά την τράβηξαν από το αυτοκίνητο, σηκώνοντάς της από τις μασχάλες και την ανάγκασαν να πάνε μέσα στο σπίτι. «Με έβαλαν να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Είχα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γιατί επρόκειτο να πληρώσω μισθούς», συνέχισε.

Εκεί την έβαλαν να κάτσει σε έναν καναπέ όσοι εκείνοι έψαχναν για χρήματα. Όπως είπε, ήξεραν άπταιστα ελληνικά, ενώ δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους, ούτε είχε διαφορές με κάποιον.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για σεσημασμένους ληστές με ποινικό παρελθόν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Νίκος Αντωνιάδης ο δικηγόρος που πρωτοστάτησε κατά των εμβολιασμών

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι οδηγίες για ασθενείς που δεν χρήζουν νοσηλείας