ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Εδώ συνέβη η τραγωδία με τον θείο και τον ανιψιό που πέθαναν από τις αναθυμιάσεις

Ηράκλειο: Εδώ συνέβη η τραγωδία με τον θείο και τον ανιψιό που πέθαναν από τις αναθυμιάσεις
Θλίψη στο Ηράκλειο απο το δυστύχημα σε οινοποιείο με έναν 50χρονο και τον 16χρονο ανιψιό του να χάνουν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Θλίψη στο Ηράκλειο απο το δυστύχημα σε οινοποιείο με έναν 50χρονο και τον 16χρονο ανιψιό του να χάνουν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις

Τραγικές διαστάσεις παίρνει το δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο, όταν ένας 50χρονος άνδρας μαζί με τον 16χρονο ανιψιό του, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο οινοποιείου με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο άτυχος 16χρονος έχει ένα δίδυμο αδερφό. Όσο οι ώρες περνούσαν η ανησυχία του αδερφού του για τον 16χρονο και τον θείο του, μεγάλωνε καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα του. Μάλιστα, οι ίδιες αστυνομικές πηγές τονίζουν, ότι ο πατέρας του 16χρονου αγοριού ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον γιο και τον αδερφό του.

Ηράκλειο: Το χρονικό της τραγωδίας με τον θείο και τον ανιψιό

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας 16χρονος και ο θείος του, ηλικίας περίπου 50 ετών, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

Ο 50χρονος Γ.Μ., ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη.

Ο 16χρονος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζαλίστηκαν από τις αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κάτοικους του χωριού, ο 50χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Νέα μέτρα: Πού μπαίνει στοπ στους μη εμβολιασμένους - Αναλυτικά όσα ισχύουν από Δευτέρα

Τζένη Μπαλατσινού: Κινδύνευσε η ζωή μου στην τελευταία εγκυμοσύνη – Φύλακας-άγγελος μου ο Κικίλιας