ΕΛΛΑΔΑ

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: Αν θεωρηθούν σκόπιμα τα rapid test σε σούπερ μάρκετ θα το μάθετε

Οικονομου σουπερ μαρκετ
Ο Γιάννης Οικονόμου δεν απέκλεισε σε ερώτηση του Newsbomb.gr το ενδεχόμενο να υπάρξει το μέτρο για rapid test σε μη εμβολιασμένους για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ
INTIME

Ο Γιάννης Οικονόμου δεν απέκλεισε σε ερώτηση του Newsbomb.gr το ενδεχόμενο να υπάρξει το μέτρο για rapid test σε μη εμβολιασμένους για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ

Δεν απέκλεισε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην ερώτηση του Newsbomb.gr το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί το μέτρο της υποχρεωτικής υποβολής των μη εμβολιασμένων σε rapid test για την είσοδό τους στα σούπερ μάρκετ.

«Για τα σούπερ μάρκετ ισχύουν συγκεκριμένα μέτρα. Αν κριθεί από την επιτροπή ή θεωρηθεί σκόπιμο θα το πληροφορηθείτε έγκαιρα και στην ώρα. Καλό θα είναι να μένουμε εστιασμένοι σε αυτά που ισχύουν από το να ακολουθούμε το κάθε μέτρο μετά το επόμενο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεινε ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη στρατηγική για μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη, για ενίσχυση του ΕΣΥ και με την χορήγηση στο τέλος της αυτής της εβδομάδας των μονοκλωνικών στα νοσοκομεία και στον έλεγχο για εφαρμογή των μέτρων.

«Στόχος είναι να μείνει η κοινωνία ανοιχτή και να σώσουμε όσες περισσότερες ζωές μπορούμε» είπε ο κ. Οικονόμου ο οποίος στην εισαγωγική του τοποθέτηση είπε ότι «δεν εξετάζεται το lockdown και η επέκταση των μέτρων σε εμβολιασμένους».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε, τέλος, επανειλημμένα για την εφαρμογή των μέτρων στις Εκκλησίες απαντώντας ότι «με βάση τα μέτρα που έχουμε εξαγγείλει και η εκκλησία θα κάνει τη δική της δουλειά και η πολιτεία τη δική της χωρίς εντάσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βουλγαρία: Η φωτιά τoυς έπιασε στον ύπνο -Έσπαγαν τα τζάμια του λεωφορείου για να σωθούν

Survivor: Πρόταση - «βόμβα» σε καλλονή αθλητικογράφο - Θα την δούμε στον Άγιο Δομίνικο; (pics)

Νέα μέτρα: Πώς μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία