ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Συναγερμός για την αύξηση της εγκληματικότητας

Ηράκλειο: Συναγερμός για την αύξηση της εγκληματικότητας

Την έντονη ανησυχία τους για τα διαδοχικά κρούσματα διαρρήξεων και ληστειών που σημειώνονται σε επιχειρήσεις του νομού Ηρακλείου εξέφρασαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου.

Με επιστολή που απέστειλε το Επιμελητήριο προς τον Κρητικό υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα ζητούν την ενίσχυση της αστυνόμευσης σε πολλές περιοχές του νομού.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή «σε συγκεκριμένες περιοχές όπως είναι για παράδειγμα η περιοχή της Μεσσαράς αλλά και οι τουριστικές περιοχές του βορείου παραλιακού μετώπου, παρατηρείται έξαρση κυρίως σε επίπεδο κρουσμάτων σε επιχειρήσεις».

Αποτέλεσμα της έξαρσης της εγκληματικότητας, σύμφωνα με την επιστολή είναι το αίσθημα ανασφάλειας των επιχειρηματικών, αλλά και των κατοίκων.

«Αίτημα μας είναι να αντιμετωπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά η έξαρση της εγκληματικότητας ιδιαίτερα στις περιοχές που προαναφέραμε, και να συγκροτηθεί ο απαραίτητος επιχειρησιακός σχεδιασμός εν όψει μάλιστα και της θερινής περιόδου που τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν», αναφέρεται στην επιστολή.

Πηγή: Flashnews.gr