ΕΛΛΑΔΑ

Φύλακας του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Newsbomb: «Όταν πήραμε αγκαλιά το μωρό μας χαμογελούσε»

Φύλακας του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Newsbomb: «Όταν πήραμε αγκαλιά το μωρό μας χαμογελούσε»
Το παιδάκι, ήταν μέσα σε καροτσάκι

Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην οδό Πατησίων 44, ένα μωρό δεμένο στο καρότσι του, χωρίς να υπάρχει κάποιος δίπλα του - Τι δήλωσε στο Newsbomb.gr o φύλακας του Αρχαιολογικού Μουσείου, που αντίκρισε πρώτος το κοριτσάκι

Το 1,5 ετών κοριτσάκι εντόπισε μία γυναίκα η οποία ειδοποίησε τον φύλακα του Μουσείου, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία. Το μωρό έκλαιγε, με τους αστυνομικούς να το παίρνουν και να το πηγαίνουν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. το μωρό φαίνεται ότι έχει καταγωγή από χώρα της Αφρικής ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων», χωρίς κανείς να το έχει αναζητήσει. Την έρευνα έχει αναλάβει πλέον η υποδιευθυνση ασφαλείας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Το Newsbomb.gr, επικοινώνησε με τον φύλακα του Αρχαιολογικού Μουσείου, κ. Νίκο, ο οποίος ανέφερε, «ενημερώθηκα λίγο μετά τις εννέα το πρωί από μια γυναίκα, που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, πως βρήκε ένα κοριτσάκι 1,5 ετών, έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, δεμένο στο καρότσι του. Το παιδάκι ήταν καλά στην υγεία του, περιποιημένο, φορούσε καθαρά ρούχα, ήταν μελαχρινό και όταν μας είδε έδειχνε ήρεμο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μωρό δεν βρισκόταν πάνω από είκοσι λεπτά μόνο του στο σημείο, «όταν φτάσαμε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, το κοριτσάκι ήταν ήδη ζεστό, δεν έμεινε μόνο του πάνω από είκοσι λεπτά. Στην αρχή έκλαιγε, λίγο αργότερα το πήρε αγκαλιά ένας αστυνομικός και μας χαμογελούσε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr o κ. Νίκος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Προειδοποίηση ΠΟΥ - «Υψηλός ο κίνδυνος, κρούσματα και σε εμβολιασμένους»

Θεσσαλονίκη: «Παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου» - 49χρονος δολοφόνησε τη 48χρονη σύζυγό του

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)