ΕΛΛΑΔΑ

Σοφία Μάντη: Η νοσοκόμα του «Γεννηματάς» που συγκλόνισε είχε δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story

Σοφία Μάντη: Η νοσοκόμα του «Γεννηματάς» που συγκλόνισε είχε δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story
Η φωτογραφία που ανέβασε στην ανάρτηση που έγινε viral
Facebook/ Σοφία Μάντη

Η ανάρτηση στο Facebook της νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», Σοφίας Μάντη για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στις ΜΕΘ με τους ασθενείς που νοσηλεύονται με κορονοϊό συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η ανάρτηση - «κόλαφος» της νοσηλεύτριας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» Σοφίας Μάντη πριν από λίγα 24ωρα για το σκηνικό που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας ήταν «γροθιά στο στομάχι». Με ένα Post της στο Facebook περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βιώνει η ίδια μαζί με τους συναδέλφους της προσπαθώντας να σώσουν τους ασθενείς με κορονοϊό που νοσούν βαριά.

«Εδώ Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω. Διψάω. Φοβάμαι μαμά», ήταν η τελευταία φράση στην ανάρτησή της, η οποία έγινε viral.

Ποια είναι η Σοφία Μάντη

Η Σοφία Μάντη εκτός από νοσηλεύτρια, ασχολείται και με το τραγούδι, με την ίδια να έχει δηλώσει παλιότερα και στο Fame Story.

«Πριν από 15 χρόνια προσπάθησα να πάω στο Fame Story. Θυμάμαι ότι έφτασα στους 50 με συμμετοχή 1.300 ατόμων. Από εκεί και πέρα, όπως μου ανέφεραν εκ των υστέρων φίλοι στο χώρο, απαιτούνταν άλλα πράγματα για να μπεις στη δεκάδα. Μετράγαν αν θες περισσότερο οι προσωπικές γνωριμίες, οι εταιρίες που ήθελαν να περάσουν νέους καλλιτέχνες τους και πολλά ακόμη. Μέσα από αυτή την εποικοδομητική όμως διαδικασία συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι άνθρωπος των διαγωνισμών», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνέντευξή της η Σοφία Μάντη, η οποία ωστόσο συνέχισε να ασχολείται με το τραγούδι, κυκλοφορώντας δικά της τραγούδια.

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε από την παιδική ηλικία των 7 ετών όταν η Σοφία Μάντη έπιασε στα χέρια της την πρώτη της κιθάρα ενώ οι μελωδίες που της κέντριζαν την προσοχή ήταν από διαχρονικά τραγούδια μιας άλλης εποχής. Η Σοφία Μάντη κυκλοφόρησε τον δικό της δίσκο με τίτλο «Απόφαση».

Τι είπε για την ανάρτησή της που έγινε viral

Η Σοφία Μάντη μίλησε στο Mega για τις εμπειρίες της στη διάρκεια της πανδημίας. «Εννοείται ότι δεν το περίμενα απλά είναι αλήθειες που κατά καιρούς γράφω. Δεν πίστευα ότι μία ανάρτηση των πέντε λεπτών, ήταν μόλις είχα βγει με την στολή, πραγματικά έσταζα και έγραψα ακριβώς αυτό που βίωσα», δήλωσε η κ. Μαντή για τον «χαμό» που προκάλεσε η ανάρτησή της.
«Δεν υπάρχει γιατρειά και ελπίδα, αν νέοι άνθρωποι της ηλικίας μου δεν βάζουνε μυαλό, ο άλλος είναι 170 κιλά και λέει δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί. Ρε άνθρωπε του λέω είσαι σε ομάδα υψηλού κίνδυνού. "Μακάρι να βγω ζωντανός, μακάρι" με παρακαλούσε. Του λέω "από εμένα εξαρτάται; Από εσάς εξαρτάται. Όλοι" του λέω "και οι πέντε είστε ανεμβολίαστοι, περιμένατε τι;" τους λέω», αναφέρει η νοσηλεύτρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Νίκος Στραβελάκης μέσα από το νοσοκομείο: Έτσι με χτύπησε ο κορονοϊός

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι 60 και άνω εξαιρούνται – Ποιοι θα πληρώνουν μισό το πρόστιμο

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο