ΕΛΛΑΔΑ

Ντροπιαστικές εικόνες από το καταφύγιο ζώων στον Δήμο Ζηρού: Οργανώσεις κατέθεσαν μήνυση (pics)

Σε άθλιες συνθήκες διαβιούν τα ζώα του καταφυγίου ζώων στον Δήμο Ζηρού
Σε άθλιες συνθήκες διαβιούν τα ζώα του καταφυγίου ζώων στον Δήμο Ζηρού

Φιλοζωικές οργανώσεις γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να αναλάβουν όλα τα ζώα του «καταφύγιου - κολαστηρίου» του Δήμου Ζηρού με απόφαση εισαγγελέα

Ντροπιαστικές εικόνες κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου από τον δήμο Ζηρού και το «κολαστήριο» των αδέσποτων ζώων που διατηρεί.

Μάλιστα, σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οργανώσεις διευκρινίζουν πως: «ανοχή τέλος». Όπως παράλληλα επισημαίνουν «100 ζώα πεθαίνουν ζωντανά. Δεν υπάρχει καμία καταγραφή όπως λένε οι αρμόδιοι ούτε φυσικά εμβολιασμός και θεραπείες». Παράλληλα διευκρινίζουν πως ήδη δύο οργανώσεις υπέβαλαν μήνυση κατά του δήμου στον εισαγγελέα.

Οι ίδιες οργανώσεις γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να αναλάβουν όλα τα ζώα του κολαστηρίου του Δήμου Ζηρού με απόφαση εισαγγελέα. Όπως τονίζουν: «στήνουμε για το σκοπό αυτό μηχανισμό διαχείρισης κρίσης και αναζητούμε χώρο για τουλάχιστον δύο μήνες που θα διαμορφώσουμε ειδικά προκειμένου να φιλοξενηθούν τα ζώα, να νοσηλευτούν σταδιακά, να κάνουν θεραπείες και εκπαίδευση και τέλος να υιοθετηθούν όλα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο πιλότος όταν έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου της Λυδίας

Συγκλονίζει ο Νίκος Στραβελάκης μέσα από το νοσοκομείο: Έτσι με χτύπησε ο κορονοϊός

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο