ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Άργος Ορεστικό: Άντρας καταπλακώθηκε από παλιό οίκημα

Τραγωδία στο Άργος Ορεστικό: Άντρας καταπλακώθηκε από παλιό οίκημα
ditikostipos.gr

Τραγικός ήταν ο επίλογος μετά την εσωτερική κατάρρευση στο εσωτερικό παλιού οικήματος στην περιοχή των Μαχαιράδικων στο Άργος Ορεστικό, καθώς σχεδόν μετά από 4 ώρες σκληρών προσπαθειών και έντονης αγωνίας, το άτομο που καταπλακώθηκε, εντοπίστηκε νεκρό.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή των Μαχαιράδικων όπου μετά από πτώση πατώματος εγκλωβίστηκε ένα άτομο το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο αφού καταπλακώθηκε από τα μπάζα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο ditikostipos.gr δύο άτομα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκαν μέσα σε παλιό οίκημα. Κατά την διάρκεια της παραμονής στο παλιό κτήριο, το ένα άτομο ήταν σε άλλο όροφο από τον οποίο υποχώρησε το πάτωμα με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από μπάζα το άτομο που βρισκόταν από κάτω.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση απεγκλωβισμού:

Επί ώρες επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, όσο ήταν σε εξέλιξη οι αγωνιώδης προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του ατόμου που είχε καταπλακωθεί. Το άλλο άτομο κατάφερε να βγει μόνο του και να απομακρυνθεί με την βοήθεια της Πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δείτε επίσης το βίντεο:

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άτομα που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα γειτονικά καταστήματα εστίασης που ειδοποίησαν της αρχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Μαρκέλλας: Ομόφωνα ένοχη για όλες τις κατηγορίες η 34χρονη που κακοποίησε την 10χρονη

Καιρός – Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Περικυκλωμένη από σύννεφα η Ελλάδα… (vid)

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Πώς έφτασε στην Ελλάδα το πρώτο κρούσμα - Τι λέει ο «ασθενής μηδέν»