ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον Γιώργο Τράγκα: Δίνει μάχη στην Εντατική του «Σωτηρία» με κορονοϊό

Αγωνία για τον Γιώργο Τράγκα: Δίνει μάχη στην Εντατική του «Σωτηρία» με κορονοϊό

Γιώργος Τράγκας: Για επιδείνωση της κατάστασής κάνουν λόγο οι πληροφορίες. 

Εξαιρετικά σοβαρή φέρεται να είναι η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσεί από κορονοϊό τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάστασή του επειδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Στις 30 Νοεμβρίου, ο δημοσιογράφος είχε γράψει στο Facebook ότι βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά και επειδή είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει σε ανάρτησή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πού θα ψηφίσουν οι έξι υποψήφιοι – Σε εξέλιξη η διαδικασία σε όλη την Ελλάδα

Η Φάρμα: Ο πρώτος αρχηγός και τα προνόμια – Στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα (vids)

Λαμία - Θάνατος 14χρονης: Δεν πρόλαβαν να γίνει εισαγωγή στη ΜΕΘ - Πέρναγε ήπια τον κορονοϊό