ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί σταθμοί του Μετρό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επέτειος Γρηγορόπουλου
Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο σταθμών του Μετρό προχωρά η αστυνομία λόγω των συγκεντρώσεων για την επέτειο Γρηγορόπουλου
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο σταθμών του Μετρό προχωρά η αστυνομία λόγω των συγκεντρώσεων για την επέτειο Γρηγορόπουλου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστούς σταθμούς του Μετρό περιλαμβάνει το σχέδιο της ΕΛΑΣ για τα μέτρα που λαμβάνονται ενόψει της σημερινής επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου για την οποία θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, η μια το πρωί από μαθητές και η δεύτερη από συλλογικότητες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα η πρώτη πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα επίσης στα Προπύλαια.

Λόγω των συγκεντρώσεων για την επέτειο Γρηγορόπουλου θα κλείσουν σταθμοί του Μετρό με πρώτο αυτόν στο «Πανεπιστήμιο» που θα κλείσει στις 10:30 σήμερα το πρωί ενώ παρόμοια μέτρα θα ισχύσουν και το απόγευμα.

Παράλληλα από την τροχαία ανακοινώθηκε ότι «λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για τις 6 Δεκεμβρίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καθαρή εντολή σε Ανδρουλάκη – Το μυστήριο του β' γύρου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης - Η πολιτική πορεία και η χρονιά-ορόσημο

Ανατροπή με τα Μερομήνια: Η νέα πρόβλεψη για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά