ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Αντώνη Κανάκη: «Είναι συνένοχος ή ηλίθιος»

Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Αντώνη Κανάκη: «Είναι συνένοχος ή ηλίθιος»
Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Μέσα από τον αέρα του Alpha ο παρουσιαστής έριξε τα βέλη του και στον πρώην συνεργάτη του θύτη, Αντώνη Κανάκη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Ο Κανάκης τότε είχε πει πως αν η κυρία Μενδώνη γνώριζε για τον Λιγνάδη, ήταν συνένοχος, αν δεν γνώριζε ήταν ηλίθια. Ακριβώς αυτά τα λόγια τα χρησιμοποιώ και εδώ: Αν ο Κανάκης γνώριζε είναι συνένοχος, αν δεν γνώριζε είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι δική μου κακία».

Το μήνυμα της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η μητέρα της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή, που είχει πέσει θύμα cyber bullying και εν τέλει να αυτοκτονήσει, συγκλονίζει με μήνυμα της, το οποίο και έχει αποδέκτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η μητέρα της, μιλώντας στον ρ/σ Status 107,7, τόνισε ότι «Ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη, πολύ μεγάλη ντροπή κι επίσης με γύρισαν μνήμες πολύ πίσω. Και δυστυχώς οι μνήμες ήταν κακές».

Και πρόσθεσε ότι «Από εκεί που δεν το περιμένεις, από εκεί σου έρχεται», σχολιάζοντας το γεγονός ότι κανείς δεν φαίνεται να γνώριζε τη δράση του πρώην συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», ακόμα και από το στενό του περιβάλλον.

«Ένωσα πάρα πολύ άσχημα. Μέσα από την κοπέλα ένιωσα τη Γαλήνη μου. Εγώ σαν μαμά της Γαλήνης μπορώ να έρθω στη θέση της κοπέλας και να την καταλάβω και να την νιώσω. Αν και δεν τα βίωσα εγώ, τα βίωσε το παιδί μου, και πάλι», υπογράμμισε αναφερόμενη στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Ξέρεις τι θα ήθελα να πω στον ίδιο;» ρώτησε η κ. Κοεμτζή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Δεν ήθελα ούτε να τον βρίσω, ούτε να φωνάξω, ήθελα να του κάνω απλά μια απλή ερώτηση: «Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή; Δεν ξέρω αν έχει. Μπορεί να έχει, μπορεί να μην έχει. Είναι γυναίκες».

Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν πιστεύει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα τιμωρηθεί, σημείωσε πως «μπορεί να τιμωρηθεί. Γιατί βλέπω ότι η κοπέλα πολύ καλά έκανε και έκανε καταγγελία και πολύ καλά θα κάνει να το φτάσει στα άκρα. Γιατί ο Στάθης και ο κάθε Στάθης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διασύρουν και να διαπομπεύουν και να χαλάνε όνειρα και ψυχές αθώων γυναικών και κοριτσιών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: «Όχι» από 7 στους 10, Διαφωνούν με το πρόστιμο των €100 οι 6 στους 10

Μέτρα για τον κορονοϊό: Αυτό είναι το ΦΕΚ για τους ταξιδιώτες που μπαίνουν στην Ελλάδα

The Bachelor: Επεισοδιακή αποχώρηση - Πέταξε τα κοσμήματα στον Αλέξη Παππά και έφυγε

Καιρός: «Κλείδωσαν» τα χιόνια το Σαββατοκύριακο - Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά