ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 38χρονη -«Ήθελε να με βιάσει, απειλούσε να με σκοτώσει με κουζινομάχαιρα»

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 38χρονη -«Ήθελε να με βιάσει, απειλούσε να με σκοτώσει με κουζινομάχαιρα»
Επί μισή ώρα ο 39χρονος, πατέρας του παιδιού της, την απειλούσε με δύο κουζινομάχαιρα
Intime News

Η περιγραφή της 38χρονης για τον εφιάλτη που έζησε το πρωί του Σαββάτου, μέσα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη - Τη γλίτωσαν οι αστυνομικοί, από τα χέρια του πρώην συντρόφου της

Μιλώντας στο Mega, η νεαρή μητέρα περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το πρωί του Σαββάτου (18/12) στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη, όπου συγκατοικούσε με τον πατέρα του παιδιού της χωρίς να έχουν άλλη σχέση μεταξύ τους. «Με τον 39χρονο που είναι ο πατέρας του γιου μου, είχαμε αποφασίσει απλά να συγκατοικούμε, μαζί και με τη μητέρα μου, για το καλό του παιδιού, χωρίς να έχουμε καμία άλλη σχέση μεταξύ μας, πόσο δε ερωτική», εξήγησε αρχικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «χωρίς καμία απολύτως αφορμή», της επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει. «Αντιστάθηκα με κλωτσιές… τον έσπρωξα. Τότε πήρε ένα κουζινομάχαιρο και μου προκάλεσε το πρώτο τραύμα στον λαιμό», πρόσθεσε.

Η 38χρονη κατάφερε ωστόσο ξεφύγει και να κρυφτεί στο μπάνιο, ενώ ο πρώην σύντροφός της απειλούσε να τη σκοτώσει σε κατάσταση αμόκ. «Με μεγάλη προσπάθεια μπήκα στο μπάνιο όπου βρήκα το κινητό μου και κάλεσα την αστυνομία. Εκείνος όμως κατάφερε και άνοιξε την πόρτα, με τράβηξε βίαια έξω και με δύο κουζινομάχαιρα στα χέρια, άρχισε να με απειλεί για τη ζωή μου. Κι όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του 10χρονου παιδιού μας», συμπλήρωσε.

Το χρονικό, δε, διάστημα που μεσολάβησε μέχρι οι αστυνομικοί να φτάσουν στο διαμέρισμα και να αφοπλίσουν τελικά τον 39χρονο, η άτυχη γυναίκα, προσπαθούσε να ηρεμήσει τον δράστη ώστε να μην τους επιτεθεί.

O 39χρονος, υπήκοος Γεωργίας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Αρνήθηκε ότι επιχείρησε να βιάσει και ύστερα να σκοτώσει με μαχαίρι τη μητέρα του παιδιού του και ανέφερε ότι επρόκειτο για έναν… συνηθισμένο καβγά: «Μαλώσαμε για κάτι ασήμαντο. Ο καβγάς έγινε έντονος και προσπάθησα να της σκίσω τα ρούχα. Δεν ήθελα να τη βιάσω. Κάποια στιγμή ξέφυγα, πήρα το μαχαίρι και της επιτέθηκα. Δεν είχα σκοπό να την σκοτώσω».

Οι ισχυρισμοί του ωστόσο, δεν έπεισαν και ο 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μιλώντας επίσης στο Mega, η δικηγόρος του θύματος αποκάλυψε ότι η 38χρονη παραμένει σοκαρισμένη, όπως και το 10χρονο παιδί. «Δεν είναι καλά, είναι σε μεγάλο σοκ και η ίδια και το παιδί. Αντιμετωπίζουν ψυχικούς πόνους», ανέφερε.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι ο 39χρονος δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα στο παρελθόν, καθώς «δεν υπήρχαν παρόμοια περιστατικά βίας, πλην ενός, πριν από 7 χρόνια, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί». «Δεν είχε εμφανίσει τέτοια εκρηκτική συμπεριφορά», εξήγησε. Η άμεση συνδρομή των αστυνομικών ήταν ωστόσο αυτή που έσωσε τη ζωή της γυναίκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ορίστηκε η δίκη - Στις 18 Μαρτίου στο «σκαμνί» ο ηθοποιός

Βαρύ πένθος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Έφυγε άρον άρον από την εκπομπή της Καινούργιου

Πάτρα: Άγνωστο πώς ξεκίνησε η διασπορά στο γηροκομείο - Οι ηλικιωμένοι πέθαναν μέσα σε ένα μήνα