ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα πρώτα του λόγια όταν συνελήφθη - Τι είπε στους αστυνομικούς

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα πρώτα του λόγια όταν συνελήφθη - Τι είπε στους αστυνομικούς

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/12) στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο παρουσιαστής - Στα κρατητήρια θα περάσει τη νύχτα, αύριο στο εισαγγελέα.

Μαίνεται ο σάλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης είναι στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσαν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς, καθώς φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» φέρεται να δήλωσε ο 58χρονος παρουσιαστής σύμφωνα με τον ALPHA, που εμφανίστηκε εμφανώς σοκαρισμένος.

Έρευνες στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς αφού παραδόθηκε, ξεκίνησαν και κατ’ οίκον έρευνες στα σπίτια του. Ακόμη και αν είχε προσπαθήσει να σβήσει φωτογραφίες και βίντεο από τους υπολογιστές του, υπάρχουν ίχνη που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην ΕΛΑΣ,σύμφωνα με το thesstoday.

Πληροφορίες για τρίτη καταγγελία τα επόμενα 24ωρα

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του Mega κάνουν λόγο για τρίτη γυναίκα που θα εμφανιστεί στην αστυνομία και θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του για ακατάλληλο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Τανιμανίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανάρτηση μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Κρούσματα σήμερα: 5.641 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 69 θάνατοι και 665 διασωληνωμένοι

«Χαμός» on air ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Γαρδέλη - «Δεν καταλαβαίνω τίποτα, με συγχωρείς»