ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Κατέβασα το βίντεο πριν από τρία χρόνια» - Τι είπε στον ανακριτή (vid)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι είπε στον ανακριτή
Στο «μικροσκόπιο» ο υπολογιστής και το κινητό του Στάθη Παναγιωτόπουλου,
Intime News

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου κι έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα

«Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του» ανέφερε στον Alpha ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιώτοπουλου, κ. Γιώργος Δακούρας και πρόσθεσε πως: «Έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος περιορίστηκε να πει στον ανακριτή ότι πράγματα «ανέβασε» τα ακατάλληλο βίντεο στο διαδίκτυο αλλά στο παρελθόν και δεν γνωρίζει πώς εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί σήμερα. «Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος» φέρεται να υποστήριξε ο Στάθης Παναγιώτοπουλος στον ανακριτή.

Ο παρουσιαστής ζήτησε κι έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και πήρε τον δρόμο για την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εικόνα από τα κρατητήρια

Το δεύτερο 24ωρο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης διανύει ο γνωστός παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για δημοσίευση ακατάλληλου υλικού με προσωπικές τους στιγμές και τη σύλληψή του το απόγευμα της Τετάρτης 22/12.

Η εικόνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσα από τα κρατητήρια:

Ο παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Αρναούτογλου: Οι πρώτες ενδείξεις για την Πρωτοχρονιά - Έρχονται κρύες αέριες μάζες (vid)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εικόνα από τα κρατητήρια – Στο μικροσκόπιο κινητό και υπολογιστής

KN95: Ποια είναι η μάσκα που θα χρησιμοποιούμε από αύριο σε ΜΜΜ και σούπερ μάρκετ - Πόσο κοστίζει