ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΑΣ απέκτησε λογαριασμό στο Instagram - Αυτή είναι η πρώτη της ανάρτηση

ΕΛΑΣ instagram
Το Instagram της ΕΛΑΣ
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τον δικό της λογαριασμό στο Instagram έχει πλέον η ΕΛΑΣ

Η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας την αρχή με ένα ιδιαίτερο ποστ.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε ένα βίντεο, με ένα φωτορυθμικό σόου και χριστουγεννιάτικη μουσική υπόκρουση και έγραψε στη λεζάντα: «Το μικρό… θαύμα των Χριστουγέννων».

Παράλληλα, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και «καλά Χριστούγεννα» σε όλους τους πολίτες.

Η ανάρτηση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον λογαριασμό στο Instagram

«Το βίντεο αποτελεί την πρώτη ανάρτηση στην νέα επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Instagram , εγκαινιάζοντας ακόμη μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας, χρηστικής ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με τους πολίτες, με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η σελίδα είναι δημόσια και μπορεί να αναζητηθεί από τους χρήστες του Instagram στον σύνδεσμο https :// www . instagram . com / hellenicpolice _ official και το εορταστικό βίντεο στο https://www.instagram.com/p/CX3FvwmDIqs/

Στη σελίδα θα πραγματοποιούνται καθημερινά αναρτήσεις με αστυνομικό και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον και θα συνοδεύονται από φωτογραφίες και βίντεο με δράσεις της Αστυνομίας, χρηστικές συμβουλές, ειδήσεις καθώς και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή προσφορά του αστυνομικού στην κοινωνία.

Τη διαχείριση της σελίδας έχει αναλάβει το Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο. Παρακαλούνται οι πολίτες για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν αστυνομικής άμεσης συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: 54 τα κρούσματα της μετάλλαξης «Όμικρον» στη χώρα μας - Βράζει» το κέντρο της Αθήνας

Νέα μέτρα: Εκτοξεύτηκαν οι τιμές για τις προστατευτικές μάσκες FFP2 και Ν95

Σάλος με ανάρτηση από τον Ηλία Μόσιαλο για τις μάσκες: Οργισμένη ανακοίνωση από Ιερά Σύνοδο