ΕΛΛΑΔΑ

Όταν ο Κάρολος Παπούλιας έκανε έξω φρενών την Άνγκελα Μέρκελ (video)

Όταν ο Κάρολος Παπούλιας έκανε έξω φρενών την Άνγκελα Μέρκελ (video)
Ο Κάρολος Παπούλιας
Intime.gr

Ήταν 9 Οκτωβρίου του 2012, όταν η Γερμανίδα καγκελάριος συνάντησε τον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος δεν της... χαρίστηκε!

Η Γερμανίδα περνούσε το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου για να συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος είχε εκλεγεί τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας για δεύτερη φορά.

«Η επίσκεψή σας είναι μια πολύ σημαντική επίσκεψη μέσα σε μια στιγμή που ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολες στιγμές, σχεδόν έχει εξαντλήσει την αντοχή του και βέβαια πρέπει να σκεφτούμε μέτρα που θα δώσουν ελπίδα σε αυτόν τον λαό που υποφέρει και μιλάω ιδιαίτερα για αναπτυξιακά μέτρα. Πρέπει να καταπολεμήσουμε την ανεργία των νέων, στην οποία είμαστε πρωταγωνιστές μπροστά από την Ισπανία και βέβαια και την ανεργία των γυναικών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Και για μένα είναι μεγάλη τιμή να επισκέπτομαι την Ελλάδα», δήλωσε με τη σειρά της η Άνγκελα Μέρκελ. «Γνωρίζω ότι οι στιγμές για την Ελλάδα είναι πολύ δύσκολες. Ήρθα εδώ υπό την ιδιότητά μου ως φίλη και εταίρος της Ελλάδας. Θέλουμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε στην επίλυση των προβλημάτων», ήταν η απάντηση της Άνγκελα Μέρκελ.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος το προεδρείο της ΓΣΕΕ, αποκάλυψε την ατάκα, που μάλλον εκνεύρισε την Μέρκελ.

Όπως είπε ο ίδιος στα μέλη της ΓΣΕΕ, βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τον ρώτησε «τι κάνουν οι πλούσιοι Έλληνες».

«Απάντησα ότι ο καθένας συνεισφέρει με βάση τον πατριωτισμό του», είπε ο κύριος Παπούλιας και πρόσθεσε «Το είπα και στην κυρία Μέρκελ. Αν θέλετε και άλλα μέτρα αλλάξτε λαό»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Κάρολος Παπούλιας

Απίστευτες εικόνες στο Lohan: «Ασφυκτιούσε» από κόσμο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. το είχε κλείσει για παραβάσεις

Αποκλειστικό Newsbomb: Νέα επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο «κλειστό» Lohan και 25.000 ευρώ πρόστιμο

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

«Η Φάρμα»: Τα πρώτα πλάνα της Αγγελικής Ηλιάδη αγκαλιά με το «ξερολούκουμο»