ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι θα υποστηρίξει αύριο στον ανακριτή - Αυξάνονται οι καταγγελίες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι θα υποστηρίξει αύριο στον ανακριτή - Αυξάνονται οι καταγγελίες
Νέες καταγγελίες πριν την απολογία
INTIME

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί αύριο Δευτέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς το πρωί εκπνέει η προθεσμία που έχει λάβει για να απολογηθεί.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου ενώπιον του ανακριτή. Έχοντας ήδη δύο δικογραφίες σε βάρος του για ανάρτηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, φαίνεται πως στα μέσα της εβδομάδας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος και με νέες καταγγελίες.

Ο παρουσιαστής αναμένεται να υποστηρίξει πως διέγραψε πριν από τρία χρόνια το επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, ενώ όλο και αυξάνονται οι καταγγελίες εις βάρος του.

Η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση, επειδή διέρρευσε εν αγνοία της στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές της στιγμές, τόνισε στην ΕΡΤ ότι βρίσκεται σε επαφή με ακόμη τέσσερις κυρίες.

«Είμαι σε επικοινωνία με ακόμη τέσσερις κυρίες, οι οποίες δεν γνωρίζουν αν έχουν υποστεί τις ίδιες πράξεις με την εντολέα μου. Κάποιες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, άλλες δεν ξέρουν αν έχουν αναρτηθεί. Θα το γνωρίζουμε και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» είπε χαρακτηριστικά η κα Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή.

Νέες καταγγελίες και για άλλα βίντεο έχουν φθάσει και στα χέρια του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του δύο mail, ανώνυμα, αλλά έχει έρθει ο ίδιος σε επαφή και με άλλη μία κοπέλα.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος περνά τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια αναμένεται να εκφράσει έκπληξη για το ότι διώκεται για κακούργημα και να επαναλάβει ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

«Όποια ενέργεια απόσυρσης έγινε με πρωτοβουλία της εντολέως μου και όχι από τον καταγγελλόμενο. Για τη δική μου εντολέα δηλώνω ρητά ότι μόνο εκείνος ήταν κάτοχος του υλικού και κανένας άλλος» σημείωσε η κα Πριλή. Ο παρουσιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος με κάθειρξη έως και δέκα χρόνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Νέα μέτρα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Τη Δευτέρα η κρίσιμη συνεδρίαση των ειδικών

e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ: Ποιες πληρωμές θα γίνουν έως την Παρασκευή (31/12)

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεκλήρισε οικογένεια