ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Κατεχάκη: Θρήνος για τους δύο νέους που σκοτώθηκαν σε στροφή - καρμανιόλα

Τροχαίο δυστύχημα στην Κατεχάκη: Θρήνος για τους δύο νέους που σκοτώθηκαν σε στροφή - καρμανιόλα
Θρήνος για την απώλεια δύο νέων ανθρώπων από τροχαίο στην Κατεχάκη.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή δύο νέων ανθρώπων παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Στον θρήνο έχουν βυθιστεί οι οικογένειες και οι φίλοι των δύο νέων ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή λόγο τροχαίου δυστυχήματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 00.30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο του 27χρονου, που ήταν φαρμακοποιός στο επάγγελμα, εξετράπη της πορείας του ενώ κινούνταν στο ρεύμα από Ηλιούπολη προς Αθήνα και χτύπησε στα εξωτερικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και της 23χρονης φίλης του που επέβαινε στο όχημα.

Ο άτυχος 27χρονος που έφυγε από τη ζωή
Ο άτυχος 27χρονος που έφυγε από τη ζωή

Η Αστυνομία έκλεισε τον δρόμο και κάλεσε την Πυροσβεστική να συνδράμει καθώς οι επιβάτες είχαν εγκλωβιστεί μέσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Συγκλονισμένοι οι γείτονες του 27χρονου φαρμακοποιού

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες του 27χρονου φαρμακοποιού από τον απροσδόκητο χαμό εκείνου και της 23χρονης φίλης του στη λεωφόρο Κατεχάκη από τροχαίο δυστύχημα.

Ο άτυχος 27χρονος ήταν φαρμακοποιός και διατηρούσε το κατάστημά του στους Αμπελόκηπους εδώ και τέσσερα χρόνια από όταν και γύρισε στην Ελλάδα από τις σπουδές του.

Σύμφωνα με γείτονές του, ο φαρμακοποιός ήταν ένας άνθρωπος για όλους καθώς έδινε πάντα τη βοήθειά του απλόχερα ενώ με κάποιους είχε και πιο στενές σχέσεις.

Στο άκουσμα του θανάτου του οι γείτονες έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια και κεριά έξω από τα κατεβασμένα κάγκελα του φαρμακείου, μπροστά στην είσοδο που έκλεισε χθες το βράδυ για τελευταία φορά με τα χέρια του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Θα ανοίξουν στις 10 Γενάρη με 30.000 κρούσματα; Το μέτρο που ίσως πέσει στο «τραπέζι»

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα 5 πιο κοινά συμπτώματα - Ποια εμφανίζονται πιο σπάνια

Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από 01/01: Εκατ. ασφαλισμένοι «εγκλωβίστηκαν» - Πότε βγαίνουν