ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις-φωτιά για τον Αιγύπτιο που ξυλοκόπησε την 31χρονη – Το βίντεο-ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού

Αποκαλύψεις-φωτιά για τον Αιγύπτιο που ξυλοκόπησε την 31χρονη – Το βίντεο-ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού
Θα με σκοτώσει αν τον αφήσουν ελεύθερο
INTIME

Ο Αιγύπτιος θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη, για τον ξυλοδαρμό - «Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η 31χρονη για το ενδεχόμενο να μην προφυλακιστεί ο δράστης

Αποτροπιασμό, ντροπή, οργή… Αυτά είναι μόνο τρία από τα επίθετα που προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό της 31χρονης γυναίκας από τον Αιγύπτιο που την κράτησε όμηρο για ώρες ξυλοκοπώντας την άγρια και μεταδίδοντας, μάλιστα, τις σκηνές ζωντανά στο Facebook.

Στο πολύ σκληρό βίντεο διάρκειας περίπου δύο λεπτών φαίνεται ο Αιγύπτιος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, να χτυπάει την γυναίκα στο πρόσωπο και το κορμί συνοδεύοντας τον ξυλοδαρμό με τη φράση «είμαι άνδρας, κλάψε». Ο δράστης φρόντισε, δε, να τραβολογήσει την 31χρονη πιο κοντά στην κάμερα του τηλεφώνου του προκειμένου να δουν και οι φίλοι του τα «κατορθώματά του».

Για την ώρα ο Αιγύπτιος παραμένει προσωρινά κρατούμενος καθώς αύριο θα αποφασίσουν εισαγγελέας και ανακριτή την τυχόν προφυλάκισή του με την ίδια την 31χρονη και τον δικηγόρο της να εκφράζουν φόβους ακόμα και για τη ζωή της γυναίκας σε περίπτωση που ο άνδρας αυτός δεν βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η 31χρονη αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αιγύπτιος είχε ξυλοκοπήσει γυναίκα καθώς, όπως είπε στους δημοσιογράφους μετά την συμπληρωματική κατάθεσή της το μεσημέρι της Τρίτης, «είχε χτυπήσει (σ.σ. ο Αιγύπτιος) άλλη μια γυναίκα με δύο παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της»

Η μάρτυρας φέρεται να περιέγραψε στον δικαστικό λειτουργό τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη, επισημαίνοντας πως πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία» ανέφερε στους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση της.

Ο δικηγόρος της 31χρονης γυναίκας, Κωνσταντίνος Γώγος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η εντολέας του κατέθεσε στον ανακριτή όλες τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε. «Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της», ανέφερε.

Ο 33χρονος δράστης θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή για το κακούργημα της αρπαγής, καθώς και για πέντε πλημμελήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο - Τον κατήγγειλε η σύντροφός του για ξυλοδαρμό

Σχολεία: Προς άνοιγμα για τις 10 Ιανουαρίου – Πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στις αίθουσες

«Δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε έξι μήνες» - Τι λέει κορυφαίος Βρετανός επιστήμονας

Η Φάρμα: «Είναι γκόμενά του - Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα» (video)