ΕΛΛΑΔΑ

Κέτερινγκ 14.000 ευρώ για 6 ημέρες σε 50 παιδιά!

Κέτερινγκ 14.000 ευρώ για 6 ημέρες σε 50 παιδιά!

Απίστευτη σπατάλη στο δήμο Ξάνθης εν μέσω κρίσης.

Μετά την πρόθεση του δήμου Ξάνθης να δαπανήσει 70.000 ευρώ για να ντύσει τους 10 υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας, αυτή τη φορά προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια έτοιμων γευμάτων catering ύψους 14.000 ευρώ.... διάρκειας μόλις 6 ημερών για 50 παιδιά, όπως αποκαλύπτει το Thrakitoday.com.

Συγκεκριμένα αφορά στην κάλυψη των αναγκών σίτισης του Κέντρου Υποστήριξης και Φροντίδας Φτωχών Οικογενειών, που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής κι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «αφορά την ανάθεση παροχής ετοίμων γευμάτων (πλήρους μεσημβρινού γεύματος) καθημερινά σε 50 παιδιά που θα φιλοξενούνται στο Κέντρο Φροντίδας Φτωχών Οικογενειών του Δροσερού Δήμου Ξάνθης, καθώς επίσης και η παροχή σάντουιτς, κρουασάν και χυμού σε 150 παιδιά του Δημοτικού σχολείου Δροσερού κατά την περίοδο Απρίλιος 2012». Βέβαια, όπως είναι γνωστό τα σχολεία έχουν ήδη κλείσει για τις πασχαλινές διακοπές και ο "σχολικός" Απρίλιος συρρικνώνεται σε μόλις 6 ημέρες, για τις οποίες θα δαπανηθούν 14.000 ευρώ σε εταιρία catering!

Παράλληλα, ο διαγωνισμός που δημοσιεύτηκε στο site του δήμου την Παρασκευή 6 Απριλίου έχει καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 10 Απριλίου στις 14.00, δίνοντας πρακτικά λιγότερο από δύο εργάσιμες ημέρες στους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, εγείροντας ερωτήματα για το διαφανές του χαρακτήρα του διαγωνισμού....