ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Μόλις είχε αγοράσει τη Ferrari - 3,5 χλμ. από την έκθεση το τροχαίο

Τζώρτζης Μονογυιός: Μόλις είχε αγοράσει τη Ferrari - 3,5 χλμ. από την έκθεση το τροχαίο
Η πρώτη βόλτα του πολυτελούς αυτοκινήτου ήταν η μοιραία για τον Τζώρτζη Μονογυιό
INTIME NEWS

Οι νέες λεπτομέρειες για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, κάνουν την υπόθεση ακόμη πιο δραματική.

Δυστυχώς η πρώτη βόλτα με την καινούργια του Ferrari έμελλε να είναι και η τελευταία για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό.

Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 21.00 όταν ο οδηγός του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Ferrari, που ήταν στην κατοχή του μόλις λίγα λεπτά, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οδηγός ταξί, ο οποίος είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα ανέφερε πως είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο, αλλά δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Ακόμα πρόσθεσε ότι το αυτοκίνητο έπεσε στα δέντρα και κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. «Από ό,τι έμαθα ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο, η απόσταση από την εταιρεία, την έκθεση είναι μόλις 3,5 χιλιόμετρα», σημείωσε.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την ταχύτητα και την ένταση της πρόσκρουσης εκτοξεύθηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών βρισκόταν και η σύζυγός του, η οποία έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Μάρτυρες της τραγωδίας οικεία πρόσωπα του θύματος, που με βάση τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονταν πίσω από τη Ferrari και είδαν μπροστά στα μάτια τους να εκτυλίσσεται το φρικτό δυστύχημα.

Βίντεο που έχουν τραβήξει διερχόμενοι οδηγοί αποτυπώνουν σκληρές εικόνες

Το χρονικό του θανατηφόρου δυστυχήματος

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός μαζί με τη γυναίκα του, Αθηνά και δυο φίλους του, πήγε σε αντιπροσωπεία στη Βούλα για να παραλάβει την κόκκινη Ferrari του λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022).

Μάλιστα, ο ένας από τους δυο φίλους του άτυχου επιχειρηματία ακολουθούσε τη Ferrari, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche, ιδιοκτησίας επίσης του Τζώρτζη Μονογυιού.

Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί πως μερικά λεπτά αφού ο επιχειρηματίας παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, θα έχανε τη ζωή του, λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, όταν η Ferrari βγήκε από το δρόμο και κατέληξε στην προστατευτική νησίδα. Από την πρόσκρουση, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, πριν τυλιχθεί στις φλόγες.

Αποκαλυπτική για τα όσα συνέβησαν είναι η κατάθεση ενός από τους δυο φίλους του Τζώρτζη Μονογυιού, που μαζί του παρέλαβαν τη Ferrari.

«Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει», αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος του θύματος στην κατάθεσή του.

Είναι ο ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας και έβγαλαν τον 45χρονο από τα συντρίμμια της Ferrari. «Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα», είπε.

Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τη στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού καταφέρνει, μετά την πρόσκρουση, να βγεί από το αυτοκίνητο. Λίγο μετά, καθώς είναι σοβαρά τραυματισμένη, καταρρέει.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν το μοιραίο.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου στη Βούλα που κόστισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του δεν έχουν εξακριβωθεί. Υπάρχουν πληροφορίες πως ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει πεζό και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι δεν άκουσαν θόρυβο, άλλοι ότι τους προσπέρασε η Ferrari με ταχύτητα.

Απαντήσεις θα δοθούν και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

«Ούτε που τον είδαμε – Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ και μετά… φωτιά»

Τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία σύγκρουση της Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός στην παραλιακή λεωφόρο περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr. Όλα δείχνουν πως η ιλιγγιώδης ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο Τζώρτζης Μονογυιός με την ολοκαίνουργια Ferrari του ήταν αυτή που τον οδήγησε στο θάνατο. Όπως επισημαίνει ο αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr, ο ίδιος κινούνταν με ταχύτητα περίπου 80 χιλιομέτρων λίγο μετά τη Γλυφάδα όταν ξαφνικά ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο τον προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως περνώντας από δίπλα του η Ferrari ταρακούνησε το αυτοκίνητό. «Δεν κατάλαβα καν πώς με προσπέρασε. Άκουσα απλά τον ήχο ενός υπερ-αυτοκινήτου να περνάει από δίπλα μου. Κοίταξα για δευτερόλεπτα και είδα ότι ήταν μια κόκκινη Ferrari. Έκανε "σφήνες" και από δεξιά. Πρέπει να είχε πολλά χιλιόμετρα μέσα. Το φως από το φρένο το έβλεπα μόνο για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ξανά "σφήνες". Περίπου στο ύψος λίγο πριν από τη Βούλα είχα ανοίξει το παράθυρο και άκουσα ένα δυνατό μπαμ. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν, αλλά μετά είδα φωτιά και τη Ferrari να καίγεται. Την κοπέλα δεν πρόλαβα να τη δω πώς βγήκε».

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, ήταν πατέρας δύο παιδιών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του άτυχου οδηγού, η οποία είναι τραυματισμένη αλλά κατάφερε να βγει από το όχημα έχοντας τις αισθήσεις της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι είπε στο τελευταίο του τηλεφώνημα - «Θα δεις τι γκάζια έχει το εργαλείο»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα του για δεύτερη φορά

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια - Αναλυτική πρόγνωση