ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού δευτερόλεπτα πριν το θανατηφόρο τροχαίο

Βίντεο ντοκουμέντο: Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού δευτερόλεπτα πριν το θανατηφόρο τροχαίο
O Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε τον έλεγχο του supercar μετά τη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Βουλιαγμένης

Ο Τζώρτζης Μονογυιός φέρεται να είχε αγοράσει την ίδια ημέρα το πολυτελές όχημα

Ο Τζώρτζης Μονογυιός μόλις παρέλαβε την καινούργια του Ferrari, έκανε την πρώτη βόλτα του στην παραλιακή με συνοδηγό τη σύζυγό του, Αθηνά. Τα μοιραία λεπτά πριν από το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα, το βράδυ της Πέμπτης, καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας.

Η μοιραία βόλτα

Ο 45χρονος επιχειρηματίας στις 21.00 το βράδυ κινούνταν επί της παραλιακής, με κατεύθυνση από τη Βούλα προς τη Βουλιαγμένη όπου είναι το σπίτι τους. Τίποτα δεν προμηνύει το θανατηφόρο τροχαίο που θα γίνει λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που κάμερα ασφαλείας «πιάνει» το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του επιχειρηματία, αδερφού της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Η κάμερα είναι στραμμένη στην παραλιακή, προς το φανάρι με τη συμβολή της με τη Βουλιαγμένης. Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού κινείται στη δεξιά λωρίδα, μπαίνει σταθερά στη στροφή και όπως φαίνεται δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Λίγα μέτρα από το σημείο αυτό, άγνωστο ακόμα γιατί, ο 45χρονος επιχειρηματίας θα χάσει τον έλεγχο της Ferrari, το αυτοκίνητο βγαίνει από το δρόμο, χτυπώντας πάνω σε πινακίδα της περιφέρειας Αττικής και σε δέντρα στην προστατευτική νησίδα. Το αυτοκίνητο θα γίνει μια άμορφη μάζα και θα τυλιχθεί στις φλόγες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι είπε στο τελευταίο του τηλεφώνημα - «Θα δεις τι γκάζια έχει το εργαλείο»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα του για δεύτερη φορά

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια - Αναλυτική πρόγνωση