ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στη Λαμία: Αρνιόταν να διασωληνωθεί και κατέληξε λόγω του κορονοϊού

λαμία κορονοιος 66χρονος
Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο 66χρονος
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Λαμία: Ο 66χρονος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Τραγική κατάληξη είχε ένας 66χρονος, ο οποίος νοσούσε με κορονοϊό και κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport,gr, ο 66χρονος, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί, διακομήστηκε στο Νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση ωστόσο αρνούνταν πεισματικά να διασωληνωθεί, χάνοντας πολύτιμο χρόνο που τελικά του στοίχισε τη ζωή του. Μάλιστα, είχε γίνει η σχετική ετοιμασία για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς στη Λαμία η ΜΕΘ δεν έχει κρεβάτι, όμως δεν πρόλαβε.

Ο άνθρωπος ζούσε μόνος του, καθώς δεν είχε δική του οικογένεια και δεν είχε αποκαλύψει στους κοντινούς του ανθρώπους ότι νοσούσε και μόνο όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονταν καθόλου καλά, αναζήτησε ιατρική βοήθεια.

«Τον παρακαλούσαμε να κάνει το εμβόλιο…», λέει κοντινός του συγγενής στο lamiareport.gr, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα ήταν σημείο αντιπαράθεσης, κάθε φορά που άνοιγε η κουβέντα για την προστασία του, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εξαιτίας υποκείμενων νοσημάτων.

«Ομοίως και ο αδερφός του που ζει στο εξωτερικό και είναι κι εκείνος εμβολιασμένος, ωστόσο δεν άκουγε κανέναν…», λένε οι συγγενείς του, που ειδοποιήθηκαν από το Νοσοκομείο ότι κατέληξε ο άνθρωπος τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι είπε στο τελευταίο του τηλεφώνημα - «Θα δεις τι γκάζια έχει το εργαλείο»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα του για δεύτερη φορά

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια - Αναλυτική πρόγνωση