ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο η κηδεία του - Αναβλήθηκε το χειρουργείο της συζύγου του

Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο η κηδεία του - Αναβλήθηκε το χειρουργείο της συζύγου του
Στη Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού. Ποια είναι η κατάσταση της συζύγου του;

Του μήνυμα του αντιδημάρχου Μυκόνου και στενού φίλου του Τζώρτζη Μονογιού.

Ο αντιδήμαρχος Μίλτος Ατζαμόγλου, και στενός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, με μήνυμά του, στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενημέρωσε για το που θα γίνει η κηδεία του άτυχου 45χρονου, αλλά και για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας της συζύγου του επιχειρηματία που επέζησε από το τροχαίο.

«Η σύζυγος του Τζώρτζη έχει σπασμένα πόδια και αιμάτωμα στους πνεύμονες. Από ώρα σε ώρα βγαίνει από το χειρουργείο. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι όλα υπό έλεγχο. Η κηδεία του Τζώρτζη θα γίνει στη Μύκονο, στη γενέτειρά του», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέροντας πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, δίπλα στη σύζυγο του φίλου του που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο.

Η παρουσιάστρια συνέχισε να διαβάζει το μήνυμα του αντιδημάρχου: «Πήρε αναβολή το χειρουργείο για αύριο γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη, που έπεσε στο 28. Οι γιατροί αποφάσισαν να αναβάλουν το χειρουργείο».

Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε πως τελικά η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού δεν κατάφερε να κάνει την επέμβαση παρόλο που μπήκε στο χειρουργείο καθώς οι γιατροί έκριναν πως δεν θα έπρεπε να την κάνουν λόγω χαμηλού αιματοκρίτη. Η γυναίκα, σύμφωνα με την εκπομπή, μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό στο Mediterraneo στη Γλυφάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι είπε στο τελευταίο του τηλεφώνημα - «Θα δεις τι γκάζια έχει το εργαλείο»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα του για δεύτερη φορά

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια - Αναλυτική πρόγνωση