ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr στην Εύβοια: «Είμαστε σε επιφυλακή, φόβος για τους ηλικιωμένους»

Χιόνια στην Εύβοια
Χιόνια στην Εύβοια
Newsbomb.gr

Εύβοια: Ξεκίνησε η Κακοκαιρία «Ελπίς» με χιόνια και ισχυρούς ανέμους

H κακοκαιρία «Ελπίς» έχει ξεκινήσει ηδη να δείχνει τα... δόντια της στην Εύβοια, ωστόσο οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολες.

Σε ολονύχτια επιφυλακή η πρόεδρος της Κοινότητας, Βαγγελίτσα Αργύρη καθώς μαζί με τους χειριστές των εκχιονιστικών μηχανημάτων προχώρησαν στο συντονισμό των επεμβάσεων για την περιοχή σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα από το χιονιά.

Η πρόεδρος της Κοινότητας Σέττας Βαγγελίτσα Αργύρη μίλησε στο Newsbomb.gr και τόνισε στην περιοχή υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι, οι οποίοι φοβούνται μην αποκλειστούν γιατί όπως τόνισε χαρακτηριστικά «σε αντίστοιχη κακοκαιρία υπήρχαν πολλά προβλήματα και όλο το χωριό είχε μείνει χωρίς ρεύμα».

«Δεν έχουμε προβλήματα για την ώρα, χιονίζει και έχει ισχυρούς ανέμους. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Είμαστε σε επιφυλακή και απόλυτη συνεννόηση με τα εκχιονιστικά μηχανήματα για να παρέμβουμε όπου υπάρξει πρόβλημα», δήλωσε.

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Χιονίζει στην Κερασιά

Αυτή τη ώρα χιονίζει σε χωριά του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Στην Κοινότητα Κερασιάς έχει 25 πόντους χιόνι με τον πρόεδρο Δημήτρη Μαργαρίτη να είναι σε επιφυλακή μαζί με την πολιτική προστασία του Δήμου.

«Είμαστε σε επιφυλακή καθώς περιμένουμε αρκετό χιόνι τις επόμενες ώρες και κύριο σ από τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς κανέναν πρόβλημα για την ώρα», δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Κερασιάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την Εύβοια - Μισό μέτρο χιόνι μέχρι τη θάλασσα!

Καβάλα: Βασανιστικά ερωτήματα για τον πνιγμό - μυστήριο της 38χρονης μητέρας

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χιονίζει στην Πεντέλη - Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός