ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb: Χωρίς ρεύμα αρκετά χωριά στην Εύβοια – Πού άλλου υπάρχουν διακοπές

Ρεπορτάζ Newsbomb: Χωρίς ρεύμα αρκετά χωριά στην Εύβοια – Πού άλλου υπάρχουν διακοπές

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Συνεχίζονται τα προβλήματα στην Εύβοια, όπου πλέον σημειώνονται μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Η δεύτερη επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» έχει ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας από την Εύβοια, όπου τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται ενώ ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει επιδείνωση τις επόμενες ώρες.

Η κακοκαιρία προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, με τα χωριά Μεσοχώρια, Τσακαίοι, Στύρα και Νέα Στύρα να είναι χωρίς ρεύμα.

Λίγο πριν τις 10:30 κατάφερε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ να περάσει προς τα χωριά αυτά καθώς δεν υπήρχε αυτοκίνητο της περιφέρειας για να απομακρύνει το χιόνι, όπως είπε στο Newsbomb.gr ο αντιδήμαρχος Στύρων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, είπε στο Newsbomb.gr ότι τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος είναι μεμονωμένα. «Δεν υπάρχουν ακόμα ολόκληρες περιοχές χωρίς ρεύμα, είναι ακόμα ελεγχόμενη η κατάσταση. Έχουμε μόνο μεμονωμένες διακοπές στην Αττική κυρίως στα βόρεια προάστια, στην Εκάλη, το Καπανδρίτι και αλλού».,

Χαρακτηριστικό των πολλών προβλημάτων είναι η κατάσταση στον κεντρικό δρόμο Λεπούρων - Καρύστου, ο οποίος είναι κλειστός ενώ από το χωριό Κριεζά και κατά μήκος του δρόμου για πολλά χιλιόμετρα δεν υπάρχει ούτε εκχιονιστικό μηχάνημα!

Το πρόβλημα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο ενώ να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί και δεκάδες χωριά, τα οποία πλέον έχουν μείνει χωρίς πρόσβαση στο οδικό δίκτυο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στην παρακάτω gallery:

Σε λευκό κλοιό η Εύβοια

Ήδη η επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα προς την Αττική η οποία αναμένεται, επίσης, να δοκιμαστεί τις επόμενες ώρες, έχει ξεκινήσει από την Εύβοια στην οποία, μάλιστα, εκδηλώθηκε και χιονοκαταιγίδα περίπου στις 4 τα ξημερώματα, χιονόπτωση, δηλαδή, με καταιγίδες.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στην Εύβοια και καταγράφει ό,τι συμβαίνει. Ενδεικτική η εικόνα από την παραλία του Αλμυροπόταμου τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το ίδιο εντυπωσιακή και η εικόνα από την παραλία της Κύμης που έχει καλυφθεί από ένα στρώμα χιονιού

Παράλληλα, μεγάλο ύψος χιονιού και στο χωριό Κόσκινα, με τους κεντρικούς δρόμους να έχουν πάνω από 10 πόντους χιονιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός τώρα: Χιονίζει σε όλη την Αθήνα! Το έστρωσε στα βόρεια προάστια – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr για κακοκαιρία Ελπίδα: Θα παγώσει όλη η Αθήνα – Έρχεται 24ωρη χιονόπτωση

Survivor Spoiler: «Η Μυριέλλα μας έχει τρελάνει», «η Ασημίνα να ηρεμήσει» και μια ποινή που έρχεται

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πού περιμένουμε το περισσότερο χιόνι στην Αττική – Πόσο θα ρίξει στο Σύνταγμα

Στο μικροσκόπιο της εφορίας ο Αλέξης Βλαβιανός και ο Γιάννης Μωράκης