ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά σχολεία και την Πέμπτη στην Αττική - Επιβεβαιώση Newsbomb.gr

Κλειστά σχολεία και την Πέμπτη στην Αττική  - Επιβεβαιώση Newsbomb.gr
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Newsbomb.gr για κλειστά σχολεία στην Αττική και την Πέμπτη
INTIME - Φωτογραφία αρχείου

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Newsbomb.gr για κλειστά σχολεία στην Αττική και την Πέμπτη

Κλειστά σχολεία στην Αττική και την Πέμπτη ανακοίνωσε η περιφέρεια Αττικής επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει λίγο νωρίτερα το Newsbomb.gr.

Όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια Αττικής κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη, και τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει κρατήσει τα παιδιά εκτός σχολείων την εβδομάδα που διανύουμε, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τα μαθήματα να πραγματοποιηθούν δια ζώσης.

Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι οι συνθήκες παγετού που επικρατούν σήμερα και θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες καθιστώντας επικίνδυνα «παγοδρόμια» τους δρόμους.

Αυτό που εκκρεμεί είναι να διευκρινιστεί αν αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση καθώς αυτό δεν συνέβη σήμερα αλλά και την Τρίτη, τις ημέρες, δηλαδή, κατά τις οποίες είχε κυρηχθεί γενική αργία λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τα κλειστά σχολεία την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο 27 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κλειστά θα είναι επίσης τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πληροφορίες για κλειστά σχολεία και αύριο εξαιτίας του παγετού

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Γενική αργία και σήμερα Τετάρτη (26/1) - Τι ισχύει για σχολεία, επιχειρήσεις