ΕΛΛΑΔΑ

Αττική Οδός: Με φτυάρια στα χέρια προσπαθούν να απομακρύνουν τα εγκλωβισμένα οχήματα

Αττική Οδός: Με φτυάρια στα χέρια προσπαθούν να απομακρύνουν τα εγκλωβισμένα οχήματα
Αδιανόητες εικόνες για τρίτη ημέρα στην Αττική Οδό με εκατοντάδες οχήματα να είναι ακόμα εγκλωβισμένα στον αυτοκινητόδρομο
ΙΝΤΙΜΕ

Αδιανόητες εικόνες για τρίτη ημέρα στην Αττική Οδό με εκατοντάδες οχήματα να είναι ακόμα εγκλωβισμένα στον αυτοκινητόδρομο

Εικόνες που προκαλούν αίσθηση συνεχίζουν να καταγράφονται στην Αττική Οδό για τρίτη συνεχόμενη ημέρα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα με εκατοντάδες οχήματα να είναι ακόμα ακινητοποιημένα στον αυτοκινητόδρομο ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει κλειστός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η επιχείρηση διεξάγεται πλέον ακόμα και με… φτυάρια προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα που πλέον έχουν κολλήσει στο παγωμένο από τις πολικές θερμοκρασίες χιόνι με τον τελευταίο απολογισμό να μιλά για περίπου 500 αυτοκίνητα που ακόμα παραμένουν ακινητοποιημένα στην Αττική Οδό.

Κατά πληροφορίες τα περισσότερα από τα εγκλωβισμένα οχήματα βρίσκονται στην έξοδος της Περιφερειακής Υμηττού, την Παλλήνη κ.α με το σχέδιο να προβλέπει τη μεταφορά τους στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης αν δεν καταστεί εφικτό να μετακινηθούν εκτός Αττικής Οδού.

Την ίδια ώρα επιπλέον οχήματα της Πολιτικής Προστασίας είναι διαθέσιμα στους οδηγούς από σήμερα στην Παλλήνη (Λ. Μαραθώνος και Μιλήση - έξοδος 15 Αττ. Οδού) για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό.

Πρόκειται για οχήματα τύπου μίνι-λεωφορείων που βρίσκονται από σήμερα και για όσες ημέρες απαιτηθεί στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 19:00 προκειμένου να μεταφέρουν οδηγούς, που τα οχήματά τους βρίσκονται ακινητοποιημένα εντός της Αττικής Οδού, με σκοπό να τα ανακτήσουν.

Σημειώνεται, ότι για τον ίδιο λόγο είναι διαθέσιμα από χθες οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στο «δαχτυλίδι» στη Λ. Κηφισίας.

Ξεσπά στο Newsbomb ο αδερφός του 62χρονου: «Ήταν 12 ώρες στην Αττική Οδό, κινδυνεύει η ζωή του»

Ο αδερφός του 62χρονου που υπέστη έμφραγμα στην Αττική Οδό, μίλησε στο Newsbomb.gr για την αδιανόητη περιπέτεια που έζησε ο άτυχος άνδρας, που υπέστη έμφραγμα εγκλωβισμένος.

O άτυχος άνδρας υπέστη έμφραγμα και από θαύμα, όπως είπε και ο αδερφός του στο Newsbomb.gr, είναι ζωντανός καθώς έμεινε 12 ώρες εγκλωβισμένος με το ασθενοφόρο να μην μπορεί καν να προσεγγίσει το σημείο όπου βρισκόταν για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Ο αδερφός μου αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εμφραγμάτων στον Ερυθρό Σταυρού. Θα υποβληθεί σε μπαλονάκι και δεν ξέρουμε πότε. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Δεν γνωρίζω τι θα κάνει η οικογένεια του αδερφού μου και αν θα κινηθεί νομικά. Εμένα με νοιάζει η υγεία του αδερφού μου και αυτή προέχει», δήλωσε στο Newsbomb.gr ο άνδρας του 62χρονου.

Στην συνέχεια μας εξιστόρησε τον απίστευτο Γολγοθά που έζησε ο αδερφός του εγκλωβισμένος, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας, στην Αττική Οδό: «Έμεινε για 12 ώρες εγκλωβισμένος. Το ΕΚΑΒ δεν μπόρεσε να προσεγγίσει. Τον παρέλαβαν από την κοντινότερη έξοδο, όπου τον βοήθησε ο στρατός να φτάσει. Είναι δυνατόν να μείνει ένας άνθρωπος, σε έναν τέτοιο δρόμο, εγκλωβισμένος; Για τέτοια κατάσταση μιλάμε. Το μόνο που προέχει για εμάς είναι να γίνει καλά ο αδερφός μου».

Να σημειωθεί πως ο 62χρονος είχε υποβληθεί πριν από ενάμιση μήνα σε σοβαρή καρδιολογική επέμβαση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Ζητώ συγγνώμη, υπήρχαν παραλείψεις με την κακοκαιρία Ελπίδα που θα διορθωθούν

Ξεσπά στο Newsbomb ο αδερφός του 62χρονου: «Ήταν 12 ώρες στην Αττική Οδό, κινδυνεύει η ζωή του»