ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά σχολεία αύριο (27/1): Δεν θα λειτουργήσουν στην Εύβοια

Κλειστά σχολεία αύριο (27/1): Δεν θα λειτουργήσουν στην Εύβοια
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Εύβοιας.
INTIME NEWS

Κλειστά τα σχολεία στην Εύβοια την Πέμπτη και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Π.Ε. Εύβοιας την Πέμπτη και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ειδικότερα, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, όλα τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, για προληπτικούς λόγους, λόγω των συνθηκών παγετού και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο Νομό, από την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Εύβοιας. Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

Νομός Εύβοιας

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και ενδεικτικά στις Επαρχιακές Οδούς Στενής – Στροπώνων, Κοντοδεσποτίου – Αγίας Σοφιάς και Αγίου Αθανασίου– Γλυφάδας.
  • Σε όλο το Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Κύμης του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και ενδεικτικά στις Επαρχιακές Οδούς Κύμης – Νέας Αρτάκης (6η χ/θ έως 17η χ/θ) και Μονοδρίου – Αμαρύνθου (3η χ/θ έως 15ηχ/θ).
  • Στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και συγκεκριμένα στις Επαρχιακές Οδούς Βουτά - Ροβιών, Βουτά – Παπάδων και Αγδίνων – Παπάδων.

Πηγή: evima

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Προστασία: Σύσταση στους δήμους που έχουν πληγεί να μην λειτουργήσουν δια ζώσης τα σχολεία