ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη στο Newsbomb.gr: «Να μειωθούν τα μέτρα, ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ»

Παγώνη στο Newsbomb.gr: «Να μειωθούν τα μέτρα, ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ»
H άρση των μέτρων που εξετάζεται από την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων
INTIME

Θετική στάση απέναντι στην γενική άρση των μέτρων κράτησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, η συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα παραταθούν τα μέτρα που επιβλήθηκαν λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου ή θα υπάρξει κάποια χαλάρωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό που συζητείται από τα μέλη της επιτροπής είναι, η επαναφορά της μουσικής στην εστίαση και τις καφετέριες μόνο για καθήμενους, η άρση του ωραρίου στην εστίαση που σήμερα κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα και τέλος η αύξηση της χωρητικότητας στις κερκίδες των γηπέδων στο 50%.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη,μιλώντας στο Newsbomb.gr, τάχτηκε υπέρ της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων. «Ο κόσμος έχει κουραστεί πολύ πρέπει να μειωθούν τα μέτρα, δεν πρέπει να μένουν στάσιμα από τη στιγμή που υπάρχει μείωση στα κρούσματα. Δεν δημιουργεί πρόβλημα η μουσική στα μαγαζιά αν είναι όλοι καθήμενοι. Η κακοκαιρία Ελπίδα βοήθησε στο να περιοριστεί η πανδημία, ωστόσο ταλαιπώρησε πολύ τον κόσμο. Συγκεκριμένα δεν υπήρχε μετακίνηση, αυτομάτως δεν υπήρχε και μεταδοτικότητα».

Όσον αφορά στις αποφάσεις για τα γήπεδα η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά, τόνισε ότι η πληρότητα του 10% μπορεί να αυξηθεί εάν και εφόσον τηρούνται τα μέτρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αίρεται το ωράριο στην εστίαση, επανέρχεται η μουσική, προς αύξηση των φιλάθλων στα γήπεδα