ΕΛΛΑΔΑ

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο μυστηριώδης θάνατος, οι καυγάδες και ο χωρισμός – έκπληξη

Η Γη της Ελιάς
Σκηνή από τη σειρά του Mega.
Mega

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega.

Ένας μυστηριώδης θάνατος, συνεχείς καυγάδες και ένας χωρισμός που θα σκάσει σαν «βόμβα» αναμένεται να φέρουν τα πάνω – κάτω στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Γη της Ελιάς» στο Mega.

Το ξέσπασμα του Στάθη ενάντια σε Χάιδω και Φίλιππο θα συμπαρασύρει και τη Βασιλική, που θα αποκοπεί τελείως από την οικογένειά της και θα πλαντάξει στο κλάμα. Την ίδια ώρα, η Αρετή θα συνεχίσει να είναι απόμακρη ενώ προσπαθεί να πείσει τον άνδρα της να τα βρουν ξανά, με τις παράλληλες ιστορίες να μην έχουν τέλος.

Αναφορικά με τον μυστηριώδη θάνατο, η Μαργαρίτα είναι σοκαρισμένη από το άδοξο τέλος που είχε ο άστεγος που βρισκόταν υπό την προστασία της και δίνει κατάθεση στον αστυνόμο με την ελπίδα να συλληφθεί ο ένοχος. Πάντα δίπλα της, βρίσκεται ο Θεοδόσης και την παρηγορεί. Ο ρόλος του, όμως, εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ύποπτος.

Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος και η Αθηνά περνούν όμορφες, χαλαρές στιγμές στο Σούνιο. Ο Ιάκωβος συνειδητοποιεί πλέον πως η έλξη που νιώθει για την Αθηνά, είναι κάτι που δεν μπορεί να σταματήσει. Η Μαρία, η οποία έχει αντιληφθεί όσα συμβαίνουν, προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη νιώθει ενοχές και να παραδοθεί στα συναισθήματά της.

Την ίδια ώρα στην Αρεόπολη, μια βόλτα της Βασιλικής με τον Φίλιππο θα πάρει άγρια τροπή. Οι δυο τους θα πέσουν πάνω στην Αρετή, η οποία θα «στολίσει» την κόρη της και θα επιχειρήσει να τη χτυπήσει! Όμως, ο Φίλιππος θα παρέμβει και θα δείξει πως είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τη σύντροφο και το επερχόμενο παιδί του.

Η «βόμβα», ωστόσο, που θα σκάσει αφορά τον Στέφανο και κυρίως τη Μυρτάλη. Οι καυγάδες των δυο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με αφορμή το δέσιμο του πρώτου με τη μητέρα του. Σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματά τους, η Μυρτάλη θα ξεπεράσει τα όρια, θα ετοιμάσει τη βαλίτσα του Στέφανου και θα τον διώξει από το σπίτι! Ο χωρισμός των δυο θα σκάσει σαν «κεραυνός» στη «Γη της Ελιάς», ενώ στα επόμενα επεισόδια η Μυρτάλη θα γοητευτεί από έναν άλλο άνδρα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γη της ελιάς: Κλωτσηδόν διώχνει ο Ιάκωβος τον Δημήτρη-Το Twitter ξεσπά για τους Καπερνάρους!