ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνάκι: Τραγωδία με την 87χρονη που απανθρακώθηκε στο διαμέρισμά της – Είχε κινητικά προβλήματα

Πυρκαγιά Κολωνάκι
Φωτογραφία αρχείου
InTime / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κολωνάκι: Μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Λυκαβηττού.

Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (29.01) στο Κολωνάκι, σε πολυκατοικία στην οδό Λυκαβηττού 13. Το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα μια γυναίκα 87 ετών να χάσει τη ζωή της.

Το διαμέρισμα ήταν τεράστιο, 200τμ, με την 87χρονη να αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και να μην μπορεί να διαφύγει κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς. Οι πυροσβέστες την εντόπισαν απανθρακωμένη στο δωμάτιό της.

Έσπευσε στο σημείο ο γιος της 87χρονης

Τραγική φιγούρα ο γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν έσπευσε στο σημείο της πυρκαγιάς, έδωσε κάποιες λεπτομέρειες στους πυροσβέστες για τη μητέρα του, ωστόσο, αυτή εντοπίστηκε απανθρακωμένη.

Αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και με βραχινοφόρο όχημα, και παράλληλα με την κατάσβεση διενεργήθηκε έλεγχος και στους υπόλοιπους χώρους της πολυκατοικίας. Τα αίτια για την πυρκαγιά διερευνώνται πλέον από τις αρμόδιες Αρχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.