ΕΛΛΑΔΑ

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα - Πήγαινε ιερόδουλες σε διαμέρισμα στο Παγκράτι

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα - Πήγαινε ιερόδουλες σε διαμέρισμα στο Παγκράτι
Ο ιερέας έντυνε τις ιερόδουλες... καλόγριες!
Intime.gr

Κάτω Πατήσια: Μάλιστα, σύμφωνα με τη νέα καταγγελία, ο ιερέας έντυνε τις ιερόδουλες καλόγριες και σε πολλές περιπτώσεις κρατούσε τα εσώρουχά τους, πληρώνοντάς με κέρματα!

Μια ακόμα καταγγελία για τη δράση του 37χρονου ιερέα από τα Κάτω Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, ήρθε στη δημοσιότητα.

Ειδικότερα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», μίλησε η κυρία Αλεξάνδρα, ιδιοκτήτρια γραφείου συνοδών στο Παγκράτι, αποκάλυψε ότι «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Μάλιστα, η απάντηση του δικηγόρου του 37χρονου ιερέα, Κωνσταντίνου Γώγου, ήταν άμεση, καθώς όχι μόνο διέψευσε τις καταγγελίες αλλά εξαπέλυσε και δριμεία επίθεση προς την κυρία Αλεξάνδρα, λέγοντας: «Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της στις αρμόδιες Αρχές».

Δεν βρήκε τίποτα η αστυνομία

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κύριος Γώγος εξήγησε ότι «ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση σε περίπτωση που έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη».

Παράλληλα, ο δικηγόρος σε συνέντευξη που έδωσε και στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», επέμεινε ότι ο ιερέας κατηγορείται μόνο για ένα αδίκημα βιασμού και ότι δεν υπάρχουν άλλες καταθέσεις σε βάρος του ιερέα.

«Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία μόνιμη αναφορά για νέες καταγγελίες και καταθέσεις. Υπάρχει μία δικογραφική πραγματικότητα και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού. Εξαιτίας αυτού του αδικήματος ξεκίνησε σοβαρή έρευνα από την αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τον ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Εάν υπήρχε αυτόφωρο, πλημμέλημα, κακούργημα, η αστυνομία θα σχημάτιζε δικογραφία, θα προχωρούσε σε σύλληψη και θα πήγαινε στον εισαγγελέα», σχολίασε ο κύριος Γώγος.

Πρόσθεσε επίσης ότι η ιατροδικαστική εξέταση αποδεικνύει πως η κατάθεση της ανήλικης δεν αντιστοιχεί με την ιατροδικαστική αναφορά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο βιασμός δεν επιβεβαιώνεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.