ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου που επιτέθηκε φραστικά στη Γεωργία Μπίκα

Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου που επιτέθηκε φραστικά στη Γεωργία Μπίκα
Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, τον οποίο κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης μετά από έκρηξη σε γκαζάκια έξω από το γραφείο του δικηγόρου που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού την Πρωτοχρονιά σε σουίτα ξενοδοχείου

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, τον οποίο κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα ότι της επιτέθηκε φραστικά στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο κατήγγειλε τον σε βάρος της βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το MEGA τα γκαζάκια είχαν τοποθετηθεί έξω από την είσοδο του γραφείου του κ. Αλεξόπουλου χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η έκταση των ζημιών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ενώ από την έκρηξη ευτυχώς δεν προκλήθηκε φωτιά, παρά μόνο καπνοί και κρότος.

Κατά πληροφορίες στην ίδια πολυκατοικία που βρίσκεται το γραφείο του δικηγόρου στην οδό Εγνατία, βρίσκεται και το διαμέρισμα ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού και συγκεκριμένα του Μάνου Παπαδόπουλου, του ατόμου, δηλαδή, που κάλεσε την Γεωργία Μπίκα στο πάρτι της φρίκης

Νέες καταγγελίες για εμπλεκόμενους στην υπόθεση του βιασμού

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της καταγγελίας της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά

Όπως μετέδωσε το MEGA υπάρχουν δύο νέες καταγγελίες που αφορούν σε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Η πρώτη φέρεται να έγινε από γυναίκα που ζει στην Αθήνα και η οποία φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Η κοπέλα πήγε, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια, συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η δεύτερη καταγγελία στην οποία ονοματίζεται το ίδιο πρόσωπο φέρεται να αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2017 όταν ο εμπλεκόμενος στην καταγγελία του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα φέρεται να κάλεσε 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί.

Όπως ανέφερε η κοπέλα, στη συνέχεια έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε ένα άγνωστο στην ίδια σπίτι με αυτό το άτομο. Η κοπέλα τού ζήτησε εξηγήσεις, δεν τις πήρε, και πήρε μια φίλη της να πάει να την πάρει. Σημειώνεται ότι η 30χρονη δεν θέλει να πάει στις αρχές, γιατί δε θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά της.

Θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις

Εντωμεταξύ συνεχίζεται και το θρίλερ με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα καθώς ενώ αναμενόταν να παραδοθούν χτες, Κυριακή, στην ανακρίτρια, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το email από το εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας δεν έφτασε ποτέ στο εργαστήριο του ΑΠΘ το οποίο έχει ολοκληρώσει τις δικές του αναλύσεις. Αυτό το email, όπως ανέφερε το MEGA, αναμένεται να σταλεί τη Δευτέρα.

Οι εξετάσεις θα δείξουν αν υπήρχε στο ποτό της 24χρονης κάποια ουσία που επηρέασε το νευρικό της σύστημα και επομένως δεν ήταν σε θέση να συναινέσει σε ερωτική πράξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάτε επίσης:

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δύο νέες καταγγελίες για εμπλεκόμενο στην υπόθεση

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Νέα κατάθεση καλεσμένου στη σουίτα - Πάνω από 17 άτομα στο πάρτι

Βιασμός 24χρονης - Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για τον διοργανωτή του πάρτι – «Συνέβη και σε μένα»