ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Νεκρός σε τροχαίο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών

τροχαίο δυστύχημα
Νεκροί οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας μετά την σύγκρουση με το αυτοκίνητο
Intime News

Τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δυο επιβάτες μοτοσικλέτας συνέβη το πρωί της Κυριακής (30/1) στην Κορινθία - Οδηγός της μηχανής ήταν ο Σταύρος Πέρρος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών

Σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του, ο Σταύρος Πέρρος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηριου Πειραιά και μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ.

Το τροχαίο έγινε στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου στα Ίσθμια, ενώ στην μοτοσυκλέτα του Σταύρου Πέρρου επέβαινε και μια γυναίκα η οποία επίσης σκοτώθηκε.

Ο τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας ήταν βαρύτατος και οι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς κατέληξε τέσσερις ώρες αργότερα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε και η 53χρονη συνεπιβάτιδά του.

Τι αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της

«Χθες (30.1.2022) το πρωί, στο 1,2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, και επέβαινε ανήλικος, συγκρούστηκε με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός και επέβαινε 54χρονη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 54χρονης και τον τραυματισμό των υπολοίπων. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο 60χρονος, υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.