ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Νάτσης: Την Τετάρτη (2/2) στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του ηθοποιού

Πάνος Νάτσης: Την Τετάρτη (2/2) στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του ηθοποιού
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Πάνος Νάτσης: Την Τετάρτη (2/2) θα πουν το τελεύταιο «αντίο» στον ηθοποιό φίλοι και συγγενείς

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος του Πάνου Νάτση. Ο ηθοποιός τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1) οδηγώντας τη μηχανή του, συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, χάνοντας τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Newsomb.gr Αλέξανδρου Καλαφάτη, ο οδηγός του άλλου οχήματος σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις ανεξάρτητα με το ποιος έχει την υπαιτιότητα για το δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη και στην εκπομπή «Το Πρωινό», η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η ταχύτητα που κινούταν το φορτηγό μέσα από βίντεο που πήραν από κάμερες ασφαλείας.

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του για την κηδεία του

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας, με μια ανάρτηση γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του 31χρονου ηθοποιού.

Οι ποιο κοντινοί άνθρωποι του Πάνου Νάτση ζήτησαν αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών WOMAN IN NEED, που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την επιθυμία της οικογένειας του Πάνου Νάτση:

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: Στο μικροσκόπιο η ταχύτητα του φορτηγού - Αυτόπτης μάρτυρας ανατρέπει τα δεδομένα