ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε δύο εργάτες – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας

Ρέθυμνο: Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε δύο εργάτες – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας

Ρέθυμνο: To τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε εργολαβία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στο Άδελε

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 42χρονος οδηγός ο οποίος παρέσυρε και τραυμάτισε δύο άνδρες που εκτελούσαν εργασίες στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης την ώρα που εκτελούνταν εργασίες σε εργολαβία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ένας 73χρονος και ένας 52χρονος έσκαβαν σε δρόμο της περιοχής προκειμένου να περαστούν κάτι καλώδια όταν ο 42χρονος οδηγός διέσχισε το δρόμο με το όχημα που οδηγούσε και πριν προλάβει να τους δει, τους παρέσυρε.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους συναδέλφους των εργατών να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και τους παρέλαβε μεταφέροντάς τους στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί της Τροχαίας που κλήθηκαν στην περιοχή του ατυχήματος αναζήτησαν και εντόπισαν τον 42χρονο οδηγό συλλαμβάνοντάς τον για την πρόκληση του τροχαίου.

Στην Εντατική ο 73χρονος

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι δύο άνδρες με τον 73χρονο να είναι πολυτραυματίας και να φέρει σοβαρά τραύματα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr, ο άτυχος ηλικιωμένος διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου με τους γιατρούς να επιχειρούν να τον σταθεροποιήσουν.

Την ίδια ώρα, ο 52χρονος φέρει ελαφρύτερα τραύματα ωστόσο χρειάστηκε και εκείνος να νοσηλευτεί χωρίς όμως να κινδυνεύει η υγεία του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θλιβερός απολογισμός της Τροχαίας Αττικής: 15 νεκροί και 412 τραυματίες μόνο τον Ιανουάριο