ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες ντοκουμέντο: Ο ξυλοδαρμός του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη

Εικόνες ντοκουμέντο: Ο ξυλοδαρμός του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ο νεαρός δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και φέρει μελανιές σε όλο το σώμα
ΕΡΤ

Nέο περιστατικό οπαδικής βίας με ξυλοδαρμό 14χρονου στη Θεσσαλονίκη

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες που βγήκαν στη δημοσιότητα από τον ξυλοδαρμό 14χρονου από ομάδα 10 νεαρών την ώρα που έκανε βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και φέρει μελανιές σε όλο το σώμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ενώ από την επίθεση έχει προκληθεί αιμάτωμα στο συκώτι.

Το θλιβερό περιστατικό έγινε γνωστό λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το περασμένο Σάββατο τα δυο αδέρφια 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς, και είδαν ξαφνικά ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους.

Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να τον χτυπούν ενώ τον ρωτούσαν ποια ομάδα υποστηρίζει.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, ήταν εκείνο που βγήκε έξω και απώθησε του δράστες, οι οποίοι χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο, σώζοντας τελικά το παιδί.

Πληροφορίες από ertnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.